Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kuka leszek travel addict, autó fan, “minden a diploma és a pénz “ fajta nőknél?
Ha nincs autóm, nincs pénzem utazgatni és csak egy érettségivel rendelkezem. (Tovább tanulási vágy nélkül) ?
Nem ilyen nőket keresek csak hàt 10 ből 9 ilyen aki nézz ki valahogy.
31
Chh, nem tudtad? Ha valaki nem a koszos magyar városkájában szereti tölteni ideje 100%-át, hanem esetleg látná a világot, akkor az természetesen r.banc.
Te kérdezö
Ha eltikentek attol, hogy nevetseges, hogy ilyen feltételekkel, BARMILYEN elvárást is tamasztasz egy nő felé...azt azért, szeretném megkérdezni, hogy ha neked nem fontos a pénz, te mégis miböl élsz? Miből fizeted a lakhatásodat, a rezsit, az élelmiszert, stb.t? Azert kerdezem, mert lehet, hogy én nem csinálok valamkt jól, de nekem a megfelelo életszinvonalhoz szukségem van a havi 6-800ezres bevételre, (igen, a megfelelo eletszinvonalhoz hozzatartozik, hogy havonta félre tudok tenni 250 ezer ft.ot) Szoval, te mibol élsz, ha ezek nem fontosak? Illetve, ha te nem szeretsz utazni, nem hiszem, hogy jó paros lennél bármelyik nővel, ugyanis, (ahogy én is,) a nők többsege szeret utazni.
Igen, kuka.
Ahogy valószínűleg én is kuka lennék egy megszállottan extrém sportolónak és utazónak vagy egy testépítőnek, aki egész nap a kalóriákat számolgatja és így kéne mellette élni.
De ahogy ezek a férfiak is csak egy igen kis részét teszik ki a férfiaknak, úgy az általad leírt nőtípus is.
31 olvass a sorok kozott. A kerdezo azt irta/ kerdezte hogy o kuka lenne e olyan noknel akiknek MINDENE az utazas a penz a kocsi.
Ezeket en rbancoknak nevezem es errol a velemenyem nem valtozik.
Megvan a lehetosege ugyanugy a nok is megteremthetik a penzt az utazasra, jo autora, jo egzisztenciat. Csak hogy ezek a fajta nok azt gondoljak hogy attol mer jol neznek ki ez nekik szigoruan jar az se baj ha ok fele ennyit nem ertek el.
35
Én nem nezek ki jol! Megteremtettem az erre valót. Utazás, lakás stb. És ELVÁROM visszafele is....megis anyagias r*bancnak hivnak miatta
38
Ok, de akkor ilyen alapon a randa de pénzes pasik se akarjanak szép csajt maguknak, nem? :D Vagy nekik lehet?
Mivel jobb egy ronda pénzeszsák, aki megvásárol egy nőt, mint egy üresfejű szépkislány, aki eladja magát neki??
Igy van. Hisz azon noknek aki az auto utazas, penz az elso helyen all, azok szponzort keresnek fokent nem pedig parkapcsolatot. Nem mondom hogy olyat keressen aki kimondott csoro, de azer ne ezek legyenek mar a fo szempontok de tenyleg.
Az a no akit meg gyakorlatilag megvasarol a penzes de ronda pasi az meg pont az anyagiakra utazik.
En azt mondom az az igazan mukodo parkapcsolat amikor a felek egyenlo szinttel rendelkeznek es egyik sem fugg a masiktol csak szeretnek egymassal lenni. Ez az en velemenyem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!