Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akiknek az az egyetlen céljuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek az az egyetlen céljuk az életben, hogy legyen párjuk, és depressziósak lesznek, ha nem sikerül, nincs is más örömforrás (pl. hobbik vagy más) az életükben?

Figyelt kérdés
2023. aug. 18. 12:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Én jól elvagyok egyedül, vannak hobbiain, munka, láncdohányzás, ivás. Van egy helyeske lánybarátom, akivel néha jókat dumálunk, így az érzelmi rész valamennyire megvan, szex már nem hiányzik. 40 évesen meg felkötöm magam a szülinapomon még 2 év. Szóval a jövő miatt sem kell aggódnom. (Ja, és senkit sem teszek vele taccsra, mert nincs már élő közeli családtagom).
2023. aug. 18. 13:58
 12/23 anonim ***** válasza:
Én pont nem vagyok kapcsolatfüggő, nem is volt még kapcsolatom. De szeretnék, és ez fáj.
2023. aug. 18. 14:39
 13/23 anonim ***** válasza:

Kérdésben a válasz: más az örömforrás, és más a boldog élet.

Örömforrás az, ha sikerül megtanulnom egy új dalt dobolni, ha a 3 napja nyomozott problémát végül megoldom munkában, ha jól sikerül a kórusszereplés vagy éppen döntőbe jutok egy táncversenyen.

Ettől még hiányzik baromira hiányzik egy társ és nem vagyok összességében boldog.

2023. aug. 18. 14:49
 14/23 anonim ***** válasza:
Igen.
2023. aug. 18. 16:09
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Akkor az a sok ,utcákon kóborló, szomorú ember, magamat is beleértve - ugye akkor mind normálatlan,kapcsolatfuggők vagyunk ?

Hobbi....jó dolog, igen, de egy gyűjtemény nem fog megsimogatni, nem fog veled nevetni, nem bújuk hozzád, mégcsak nem is veszekszik veled...

Szép és tiszta lakás kong,mint a múzeum,mert nincs benne élet..

Sok okos coach nyomja az igét,hogy így úgy,legyél boldog magadban is, stb...Aztán mind hazamegy és megöleli a párját és elmondja,hogy mennyi marha van, akiknek tanácsot adott ma...Ezt konkrétan tudom egytől!

Nem arra vagyunk,hogy csak úgy éljunk,mint a lósóska az árokparton.

Volt egy barátom, ő is ezzel jött,hogy magában boldog...na igen, aztán alig volt reggel,hogy ne lett volna kisírva a szeme a magány miatt.

Ne ítélkezzetek, hogy kapcsolatfuggők vagyunk, mert sosem tudhatja,aki ilyet mond, hogy az élet mikor bax oda neki és nem lesz senkije...akkor aztán simogassa a hobbiját,meg öruljön annak, hogy másnak van párja, neki pedig egy jó szó sem jut.

Hat éve hagytak el, és tavasszal azt mondták nekem egy parkban :

" Uram, maga már tiszteletbeli hajléktalan, mert annyit látjuk az utcán"

Van hobbim, van hol laknom, ennem, egészséges vagyok.De ordítani tudnék néha attól,hogy olyanoknak van párja, akik egy sánta gilisztát sem érdemelnének.

Lehet rajtam röhögni, lenézni, de nagyon sokan érzunk így !

F

2023. aug. 18. 16:25
 16/23 anonim ***** válasza:

Szépen megfogalmaztad.

2023. aug. 18. 16:34
 17/23 anonim ***** válasza:
69%

A kapcsolatfüggőség keményebb függőség mint a drog. Érdekes módon a kabitiszerekrol, és azok változatairol letudtam jönni 3-4 hónap, 2-2,5 év alatt.

Viszont erről soha, rosszabb, fájdalmasabb, pedig a szer utáni vágy igazán csalogató, hívogató, kicsit lazulj fel, lazulj el, jó lesz, csak ma, aztán holnaptól semmi....ennek nagyon, de nagyon nehezen ellent tudok állni, pedig néha szó szerint a nyálam, de komolyan szó szerint....a nyálam csörgedezik rá....de megállom.

Viszont azt, azt a kínt, nyomort, fájdalmat, azt a mérhetetlen ürességet, amit akkor érzek ha szakítanak, vagy akkor, amikor cefet boldogtalan vagyok, de szakítani nem bírok, mert abba belepusztulok...na ez...ha a szer utáni vágy, egytől tízes skálán egy erős 7-es....akkor ez nálam pl egy kbaszitt erős 17-es.

Azért írok, hogy 17, mert akkor inkább a halált választanám, mert nem bírom.

Most lehet, hogy ez betegség, vagy állapot, amin hosszú és kitartó munkával lehetne javítani, dolgozni....de ez már egy másik sztori.

A leghitványabb ellenségemnek sem kívánom ezt, a saját megöl9 gyilkosomnak sem.

Pokoli, amikor megcsalva vagy, pokoli amikor melletted beleszeret a párod másba, és te ott vagy mint egy fsz...és hát ilyen olyan módon, de téged választ és elfogadod, vívódsz, hogy ez tényleg jó így, hogy agyára vagyok alázva, hogy a barátnőm olyan dolgokat tett meg neki, amit nekem soha, tényleg jó így, hogy a barátnőm szemében egy antiideal vagyok, és semmi olyan nincs rajtam ami igazán tetszene neki, tényleg jó így, hogy a barátnőm bárkivel lefekudne aki egy kicsit is az ideálja, és én ezt nézem, hagyom stb. És persze, hogy rájövök, hogy nem jó, baszki ember csinálj már magaddal valamit ember, miért hagyod magad ennyire alázni, férfi vagy húzz el a fszba tőle....

...ennyiben marad, mivel a magány számomra...nem találtak ki egy nyelven sem olyan erős szót, ami jellemezné számomra a kapcsolaton kívűli magány fájdalmát.

Mondjuk én egy velejéig kapcsolatfüggő ember vagyok, tehát eléggé szélsőséges nálam a dolog.

De ellentétes rendben vannak felállítva bennem a szabályok, 1 kapcsolatfüggő vagyok, 2, mivel kapcsolatfüggő vagyok, ezért kapcsolatból csak úgy tudok kijonni, ha rögtön mennék a másik lányhoz/nőhöz, 3, de egy másik nőhöz való viszonyt ki kell építeni, ezért a barátnőm háta mögött kellene munkalkodjak, 4, de ez ellenkezik az elveimmel, mert sajnos rohadtul hűséges vagyok, és sajnos gerinces is, nincs hozzá undorom, hogy kiépítsek bármit azügyben, hogy szabadulni tudjak pl ebből a jelenlegi kapcsolatból, 5, patthelyzet, se jobbra, de balra.

2023. aug. 18. 18:09
 18/23 anonim ***** válasza:
Én 2 éve vagyok egyedül. Igen, nem mondom, hogy nem vagyok néha nagyon magányos. Szerencsére vannak barátaim, akikkel tudok lenni. Családom már nincs. Én azért ennyire nem szenvedek, mint ahogy a fenti leirta. Azért ha valakinek annyi az élete, hogy szabadidejében parkokban kóborló, akkor ott nemcsak a párkapcsolat hiányzik az életéből. Nekem vannak tevékenységek, amik kiteszik a szabadidőmben, kertészkedés, háziállatok, bicajozas hosszabb távolra, sport, zene, könyvek. Sose koboroltam meg parkokban.baratkoz i kéne, új dolgok felé nyitni és egyrészt kevésbé lenne kínzó a magány, másrészt nagyobb esély lenne párt találni.
2023. aug. 19. 08:47
 19/23 A kérdező kommentje:
"Azért ha valakinek annyi az élete, hogy szabadidejében parkokban kóborló, akkor ott nemcsak a párkapcsolat hiányzik az életéből." - Én is erre gondolok, le tudnák az ilyen emberek magukat mással, ha akarnák, maga az, hogy van egy kapcsolata valakinek, még semmire sem garancia: sem arra, hogy boldog lesz, sem arra, hogy megoldódik az élete. Aki önmagában nem teljes, az egy párkapcsolatban sem lesz az.
2023. aug. 19. 10:07
 20/23 anonim ***** válasza:
Egyetértek. Ha össze is ismerkedsz valakivel, ha ő lesz az egész életed, ha tőle várod, hogy minden problémádat megoldja, az nagyon megterhelo lesz a másik ember számára.
2023. aug. 19. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!