Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért írják a neten (főleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írják a neten (főleg társkereső profilokba ) a nők ezt?

Figyelt kérdés
Hogy a férfi legyen 65-75 kg és 180 cm felett? Mikor az átlag férfi 170-175 cm és 80-100 kg között mozog.
2023. aug. 18. 08:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%

Sosem érdekelt, hogy mi az átlag, nekem akkor is a 180cm-nél magasabb férfiak tetszenek, úgyhogy ezt ki is írtam.

Kérdésedre a válasz:azért, hogy alacsonyabbak ne írjanak rám.

Kg-ot sosem írtam ki és nem is tetszenek a vékony férfiak.

2023. aug. 18. 08:31
 2/11 anonim ***** válasza:
66%

Azért, mert nem akarnak olyan férfival lenni, aki külsőre nem tetszik nekik. Nézd, én 171 cm vagyok. Volt 176 cm-es párom, és nagyon furcsa volt, hogy alig magasabb nálam, sőt, ha nem húzta ki magát akkor sokszor nem is látszott, hogy magasabb, hozzábújni is más volt, mint egy magasabb férfihoz, sokkal kényelmetlenebb nekem pl.

A súlyt pedig azért írják ki, mert hiába 80-100 kg az átlag, valószínűleg nem akarnak egy túlsúlyos férfivel lenni.

2023. aug. 18. 08:34
 3/11 anonim ***** válasza:
89%

Mert amikor olyanokkal csetelek aki 175 meg 178 amikor eljön randira valahogy "összemegy" es majdnem alacsonyabb is nálam es a jellemük se különb.

Nekem már nincs kedvem sz.rakodni azzal hogy vki 175 nek irja magát es reménykedjek nem e 165 az életben valójában.

2023. aug. 18. 09:03
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
*aki adatlap szerint 175-178 valoságban soha nem az
2023. aug. 18. 09:04
 5/11 anonim ***** válasza:
21%
Bezzeg ha en kiirnam hogy 160cm koruli es 70k-80kg (izmos) alatti lanyt keresek mar is kover ellenes vagyok
2023. aug. 18. 09:07
 6/11 anonim ***** válasza:
94%
Mert a nők a magas pasikra buknak, a pasik meg a vékony nőkre.
2023. aug. 18. 09:09
 7/11 anonim ***** válasza:
79%
Mert ők is pont ugyanannyira felszínesek, mint a pasik, ennyi. Őket aztán k*rvára nem érdekli mi az átlag.
2023. aug. 18. 11:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Az átlag nő 32 éves, 165 cm és 70 kg, és van egy gyereke. Aztán mégse jó senkinek, aki átlagos.
2023. aug. 18. 12:38
 9/11 anonim ***** válasza:
93%

Valóban 65 kilót is írnak 180 centi fölötti magassághoz? Az kb. sovány, ami nem hiszem, hogy sok nőnek valóban bejön.

A kérdésre válaszolva, az, hogy vkinek mi az ideál, nem attól függ, hogy mi az általános, átlag. Miért ne kereshetne mást? (Amúgy meg szerintem pár centit tévedtél az átlag férfimagasságot illetően.)

Az internetes ismerkedés sajátja, hogy paraméterek sokkal jobban előtérbe kerülnek, mint személyes ismerkedés esetén. Biztos vagyok benne, hogy élőben sokkal több nőnek oké mondjuk a 175 körüli magasság, mint ahánynak a neten. De írok a saját életemből is példát: Dohányzó nő vagyok, neten szerintem az emberek nagyon nagy többsége kiköti, hogyha ő nem az, a leendő partner se cigizzen. Én viszont jó párszor ismerkedtem élőben olyan pasival, aki nem volt bagós, nem szerette a füstöt, de a külsőm, személyiségem tetszett, így mégis jó voltam neki.

2023. aug. 18. 13:06
 10/11 anonim ***** válasza:
20%
"Hogy a férfi legyen 65-75 kg és 180 cm felett" Azért kedves kérdező mert ők válogathatnak de ezek a mocskos pasik ne akarjanak 165-170 cm közötti vékony nőt maguknak. Ha a pasi húzza a száját a nő magassága vagy testsúlya miatt egyből megkapja hogy válogatós meg stb szidalmazásokat. Nők válogathatnak az a lényeg.
2023. aug. 20. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!