Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A túlsúlyos nőkre tényleg kisebb a kereslet?
28
Hormon probkenak miatt voltam 130 kg.os. (most a fele vagyok, lefogytam - Osztodtam) sokkal erősebb voltam. Sőt, egészségesebbnek ereztem magamat (soga tobbet nem szerernek ennyi lenni, mert nem szep) de jobban voltam, mint most.
30# as... oké, nézd,ha neked ez jó, és elég, akkor természetesen azt tégy, amít akarsz.
Nekem ez nem oké, ahogy korábban írtam, igénytelenség számomra és el nem tudom képzelni, hogy egy 170+ os nőt egyáltalán megkívánjak!
De hát ettől szép az élet...
Kolléganőm 160 kiló. Folyamatosan dagadnak a lábai, csak vonszolja magát. Szinte mindig csak ülne. Sok munkát, amihez menni kellene, folyamatosan áthárítja màsra. Ebből van nem kevés vita. Nem tudom mi lesz a vége.
A karfiolos combjain ujjnyi vastag visszerek vannak, de az orvos nem vállalja, amíg le nem fogy a műtétet. Na ez nem fog bekövetkezni soha. Nincsen akarata, csak a falàshoz. A bokáin az érszűkület fő jele, a barnára elszíneződött bőr, ott figyel. És terjed felfelé a lábszárakra. Szerintem 1-2 év, aztán amputáció lesz, ha élni akar még.
Tényleg nem tudom felfogni, hogy mi lehet ezen valakinek bármilyen fokban is szexi.
Egyébként szép lenne az arca, ha a tokája nem érne le a mellére. De így, borzalmas.
Mit tudnék ezen eltúlozni, amikor naponta látom? Amikor vénagyulladása volt, a lábát nekünk kellett fáslizni mert nem ért el a hasától a lábáig a keze. Volt már fekélye is, 1 évig kötöztük azt is, mire felületesen behámosodott. 56 éves, tehát még nem idős, de már itt tart. A férje is megcsalta már, el is akarta hagyni.Volt rendesen balhé. A mai napig rejtély, hogy miért maradt mellette mégis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!