Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A túlsúlyos nőkre tényleg kisebb a kereslet?
Én az előző válaszoló 1 %-ához tartozom.Csak az extrém kövér nők vonzanak,s nem azért mert nem jutna más.Szerintem sok férfinak tetszenek a molett,esetleg kövér nők,csak szégyenli felvállalni.Nem értem miért?
2023. aug. 17. 10:31
12/61 A kérdező kommentje:
Ezt mondja sok plus size modell is, hogy valójában sokkal több férfi szereti a molett nőket, mint amennyien mutatják. Nyilván számít az is kin mennyi plusz van és mennyire arányosan oszlik el.
Ez, hogy a kondis és a kövér nő közül előbbit választanák többen aláírom, de azért legyünk őszinték, hogy főleg falun a férfiak többsége örül, ha egyáltalán bármilyen nőt talál és a telt formák a termékenységet is jelzik valamilyen szinten, ezért is vonzódtak hozzá ősidők óta. Mindenkinek nem lehet topmodell a párja és ez fordítva is igaz, a nőknek is abból kell választani, ami elérhető közelségben van.
#11 ha azt veszed, hogy él 4 milliárd férfi a Földön és annak csak 1%-a szereti a kövér nőket, az is 40 millió ember. Szóval sokan vagytok, csak arányaiban nem.
2023. aug. 17. 10:47
Túlsúlyos... ez sem egzakt dolog. Ha azt mondom, hogy 170 centihez 71 kilós vagyok, az túlsúly nyilván. De nagyok a melleim és széles a vállam, 60 kilósan betegesen gebe voltam mások szerint.
2023. aug. 17. 10:47
Lehet,hogy több férfi választja a kondis nőt,de szerintem egy férfi legyen izmos,ne egy nő.A nő legyen puha,bársonyos.Persze ízlések és pofonok.....
2023. aug. 17. 10:56
10# ja, én meg majd elhiszem.
Természetgyógyász- gyógytornász -dietetikusként nem ezt mondanád!!!
2023. aug. 17. 11:03
#15 egyszer menj el egy kondiba, a legtöbb kondis lány nem úgy néz ki, mint egy kigyúrt testépítő, hanem csak feszes, formás alkatuk van. Pl. ilyen:
[link]
Szerintem ez full jó nőies alkat, nem hinném, hogy bármelyik hetero pasi kikergetné az ágyából🤣
2023. aug. 17. 11:05
A rekord súlyom 120 kg volt 177 centihez, szóval tapasztalatból beszélek: olyankor alig volt rám kereslet, aki volt, is csak szexet akart. Elég lélekölő volt. Lefogytam, most sportos vagyok pár kg felesleggel, jobb a kisugárzásom is és 100x jobban nézek ki, most elég sikeres vagyok a férfiak körében.
2023. aug. 17. 11:06
17-es:hetero pasi vagyok,de egyáltalán nem vonzanak az ilyen nők. Tudom a legtöbb férfi nem így van ezzel.Nekem csak a hatalmas idomokkal rendelkező,kifejezetten kövér nők tetszenek.
2023. aug. 17. 11:09
#19 te akkor vagy hetero férfi, ha én a dalai lama.
2023. aug. 17. 11:19
Kapcsolódó kérdések: