Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyezményes jel a férfiaknál, hogyha kívánatos nőt látnak, hosszan fogdossák a felkarját, simogatják úgymond, mert vonzó nekik? Ez azt jelenti, hogy dugnák?
Figyelt kérdés
#Felkartapi
2023. aug. 14. 19:55
2/9 anonim válasza:
Valaki fogdosás nelkul is tud udvarolni és simán esélyes 20 nőnél is, csak a taplók nem
3/9 anonim válasza:
"Ez azt jelenti, hogy dugnák?"
Nem. Azt jelenti, hogy szaglásznák a nő haját.
Viccet félretéve.
Nem egyezményes jel.
Én azt tapasztaltam, hogy bizonyos nőknél volt ez inkább, vagyis a kar érintése, simogatása.
Természetesen a vonzalmat tisztelettudó, nyitott viselkedéssel, megfelelő szóhasználattal, hangsúllyal stb. is ki lehet mutatni.
4/9 anonim válasza:
Az ilyenek nem értenek a nőkhöz ez csak ezt jelenti.
Fogdosással indítanak. ennél egy 2 bites galambnak is több esze van. Ezek azok a tajparaszt tipusok csak.
5/9 anonim válasza:
Sajat aljarjukat fogdossak nem a noet..
6/9 anonim válasza:
A putriban abszolút...
Vagy a hím kutyák még szaglásszák is a nőstényt.
7/9 anonim válasza:
Idegen ferfiaknak emgeded hogy a karodat.fogdossak? Normalis vagy te?
8/9 A kérdező kommentje:
Komolyan elképzeled, ahogy egy idegen férfi odajön hozzám és letapizza a karom? Nyilván nem. Ezek a kollégáim, vagy az ügyfelek, akiktől soha eszembe nem jutna akarni valamit. Se nem tűnnek suttyónak, míg ezt nem teszik, se nem gondolnám magamtól, hogy érdeklem őket, de ha jön egy új arc, egyszercsak megteszi ő is, mikor senki más nem látja. Nálam konszolidáltabban öltöző nő nincs szerintem a környezetünkben, tudják, hogy foglalt is vagyok. Gondoltam már rá, hogy csak a kommunikációjukat erősítik e gesztussal, de most nem volt olyan a helyzet, nem beszélt hozzám a férfi, aki végig tapizta hosszan a karom. Épp egy liftből szálltam ki, ő be. Ha nem lepőnék mindig meg, visszakézből repülhetne a pofon, de mindig váratlanul ér.
2023. aug. 15. 03:28
9/9 A kérdező kommentje:
És nem a haverom, mert az is más lenne. Újab az ismertség. Csak hivatalos kontakt volt eddig, munka miatt beszéltünk.
2023. aug. 15. 03:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!