Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen lányok hol helyezkednek el a kívánatossági ranglétrán?
Figyelt kérdés
Aki kondiba jár sok ilyet láthat. Szóval egy olyan lányt képzeljetek el, aki rendszeresen edz nagy súlyokkal. Viszont nem szálkás. Szóval látszik, hogy nagy izomtömege van, kerek, nagy fenék, nagyobb combok, vastag vádli, stb. Viszont nem szálkás, nem látszik annyira nagyon az izom, mert van rajta egy kis zsírréteg. Nem sok, tehát nincs narancsbőr, meg semmi ilyen, csak pont elfedi azt, amitől kemény lenne érintésre mondjuk a lába.
Ne az alapján szavazz, hogy neked tetszik-e.
2023. jún. 7. 20:05
A kérdező szavazást indított:
A többségnél kevesebb férfinak tetszhet
Középmezőny
A többségnek tetszhet
Mindegy milyen a teste, mert 99.99%-ban az arc számít
31 szavazat
1/13 anonim válasza:
Vannak ilyen barátnőim, szerintem középmezőny. Ha akarnak könnyen találnak pasit, de nem feltétlen olyat amilyen megfelelne nekik. Azért a vékonyabb nők még mindig a kelendőbbek.
2/13 anonim válasza:
Ha beszéltem vele 5 percet akkor tudok véleményt mondani.
Ha kedves értelmes akkor nagyon bejön.
Ha ostoba túkeszű alpári akkor bottal sem piszkálnám akárhogy néz ki.
3/13 anonim válasza:
Kicsit nehéz elképzelni így. Tudnál linkelni hasonlót?
4/13 anonim válasza:
Én is odamennék pár csajhoz a kondiban, de van nagyon jó ottani informátorom, hogy a nők az esetek 90%ában nem egyedül mennek. Vagy pasijukkal, vagy barátnő. Ritka az, ha egyedül jön, és jó eséllyel pasija is van.
6/13 anonim válasza:
Szegény lány, azt hiszi magáról, hogy ő egy segg.Ha nem lenne ilyen önértékelési zavara, a ranglétra majdnem teteje lenne, de így nem hiszem, hogy tudnék vele beszélgetni,jól ellenni.
7/13 anonim válasza:
Nekem ez a két buborék a segge helyén nagyon amorf. Úgyhogy nem tetszik. Persze lehet csak a pózok miatt tűnik ennyire durvának.
8/13 NTBS válasza:
Fotó nélkül nehéz. De a többség számára szép lehet.
9/13 anonim válasza:
Ezek a seggek amorfok, ilyen nincs.
10/13 anonim válasza:
Azt hittem, az ilyen vastagabb birkózó vagy vízilabdázó alkatú nőkre gondolsz, akik marha izmosak, de szeretnek enni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!