Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen lányok hol helyezkednek el a kívánatossági ranglétrán?
Aki kondiba jár sok ilyet láthat. Szóval egy olyan lányt képzeljetek el, aki rendszeresen edz nagy súlyokkal. Viszont nem szálkás. Szóval látszik, hogy nagy izomtömege van, kerek, nagy fenék, nagyobb combok, vastag vádli, stb. Viszont nem szálkás, nem látszik annyira nagyon az izom, mert van rajta egy kis zsírréteg. Nem sok, tehát nincs narancsbőr, meg semmi ilyen, csak pont elfedi azt, amitől kemény lenne érintésre mondjuk a lába.
Ne az alapján szavazz, hogy neked tetszik-e.
Jajj ne legyetek már ilyenek. Nyilván a segge van a központban, mert abból él, hogy edző programokat ad el lapos fenekű nőknek. És _nyilván_ minden egyes képen rá fog játszani a méretekre, arányaira a pózzal, a kamera szöggel, egy kis szerkesztéssel. Ez a marketing...
Amúgy nagyon szép alakja van, én is azt hittem, hogy valami amazon alkatú nőre gondolt a kérdező. De ez egy abszolút kulturált, csinos, nőies forma.
Áh, cseppet se zsíros :D
Biztos sokaknak tetszik, én már kicsit soknak érzem az edzést részéről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!