Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Önző vagyok vagy ez teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önző vagyok vagy ez teljesen normális, hogy így reagálok?

Figyelt kérdés
Ma tudtam meg, hogy a volt párom házasságban él. Két éve nem vagyunk együtt. A feleségem szeretett volna lenni és gyereket is akart tőlem. Erre fel, akkoriban még teljesen értetlenül elmartam magam mellől. Végül teljes joggal elhagyott. Nem volt közös jövőnk. Mégis... Én azóta se találtam senkit, ő pedig boldog házasságban él. Teljesen megérdemelten. Ráadásul, esélyét se látom annak, hogy én valaha eljutok idáig. Sz@a ember vagyok, amiért ez most valahol fáj nekem?

2023. aug. 14. 19:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért martad el magad mellől, mi volt az oka, és hogyan tetted?
2023. aug. 14. 19:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább féltékeny vagy, ami jellemhiba.
2023. aug. 14. 19:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát tökmindegy mert most bánkódsz az elszalajtott lehetőség után.

Önző szerintem csak az lehet aki egy másik személytől aktívan megvon/megtagad valamit. Te nem önző vagy hanem benned az irigység+keserűség+mártírság keveredik.

2023. aug. 14. 19:43
 4/10 A kérdező kommentje:
1-es! Sokat ittam és jártam el otthonról. Haverokkal.
2023. aug. 14. 19:53
 5/10 A kérdező kommentje:
3-as! És mit lehet ezzel kezdeni? Már nagyon régen nem is gondoltam rá. Ezzel szemben nem is értem, miért érzem magam ennyire pocsékul jelen pillanatban...
2023. aug. 14. 19:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
5- semmit. Kivárod a végét. Jobb esetben tanulsz belőle, rosszabb esetben nem.
2023. aug. 14. 20:00
 7/10 A kérdező kommentje:
A semmi az nem sok. Konkrétan semmi. Ez most rendesen elrontotta az estém. Így is görcsöltem már egy ideje azon, hogy nekem nem lesz többé párkapcsolatom. Ez most tovább tetézi...
2023. aug. 14. 20:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne piálj máskor annyit.
2023. aug. 14. 23:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne foglalkozz a múlttal mert csak depressziós leszel. Inkább fejleszd magad, egyébként már így is előrébb vagy, mint sok ember, mivel belátod a hibáid. Máskor meg nem követed el ezt a hibát.
2023. aug. 16. 09:28
 10/10 A kérdező kommentje:
9-es! Köszönöm. Csak nem lesz már többé máskor...
2023. aug. 16. 21:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!