Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy incel kiokosítja magát, elvégez egy büfészakot és diplomás lesz, akkor vonzóbbá válik a nők szemében?

Figyelt kérdés

2023. aug. 14. 12:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem már ott gond van, hogy valaki incelként tekint magára. Miért van erre szükség? Néhány ember kb úgy tekint rá mintha egy vallás lenne.

Rengeteg különféle férfit ismerek akiknek van kapcsolata, sikeres benne (van köztük szakmunkás, büfészakos, művelt és "műveletlen" egyaránt).

Azt vettem észre, hogy az önmagukat incelként hirdető férfiak többsége elég igénytelen, szerintem ha ezen változtatnának, (tényleg csak alapvető higiéniára gondolok, fogmosás, fürdés, hajmosás), plusz jobban kommunikálnának, empatikusabbak lennének már sokkal sikeresebbek lennének.

Számomra egyébként a büfészakos diplomák kb semmit sem érnek, sokkal hamarabb ismerkednék egy olyan férfivel, akinek szakmája van/ dolgozik, de azt csinálja, ami érdekli, mintha elvégezne egy kb felesleges egyetemi szakot de elmondhatja hogy van diplomája.

Egyébként kedves 10-es, miért kéne egy férfinak "agresszívnak, vitatkozónak" lenniük? Egyeltalán nem ettől lesz férfi egy férfi...

2023. aug. 15. 18:44
 12/17 anonim ***** válasza:
5%

12

Egyet kell értenem veled. Megfigyeléseim alapján sem kell nőszeretet a sikerességhez. Sőt semmilyen morál vagy etika sem kell.

Erő kell, megjelenés és az ehhez párosuló magabiztosság, önhittség, kivagyokén kisugárzás.

Ezek vonzzák a nők legalább 80%-át.

Persze lehet mondani, hogy normális nőket kell keresni de mivel olyan kevesen vannak és oly nagy a kereslet rájuk egyet találni szinte lehetetlen, mert őket meg elviszik a normális gazdagok és jópasik.

2023. aug. 23. 12:35
 13/17 anonim ***** válasza:
Ez így van. Viszont az átlagos nők meg az idősebbek több mindent értékelnek.
2023. aug. 23. 13:00
 14/17 anonim ***** válasza:
Na és mennyire vagytok sikeresek ezekkel a megfigyelésekkel?
2023. aug. 23. 15:27
 15/17 anonim ***** válasza:
Maximàlisan.
2023. aug. 23. 18:12
 16/17 anonim ***** válasza:

15

Mi a siker?

Elkerülni egy szar kapcsolatot amelyben kihasználnak?

Szerintem igen?

Vagy elkerülni hogy az emberek alázzanak, bohócnak nézzenek?

Ez is siker szerintem.

2023. aug. 23. 19:16
 17/17 anonim ***** válasza:
Ez is siker.
2023. aug. 23. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!