Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találtam társat, de hátrány a tapasztalatlanságom és az ő tapasztaltsága. Mi lehet a megoldás?
Számtalan kérdést írtam ki, mert lányként (nem tartom magam még nőnek) sikertelen voltam a fiúknál, csak viszonzatlan szerelmeim voltak, emiatt depressziós is voltam. Még mindig a szüleimmel lakom.
Három hónapja vagyunk együtt, és remekül megvagyunk azt leszámítva, hogy neki nem adnak annyit a szimpla egyszerű dolgok, mint nekem. Szex még nem volt, hiába vagyok már "túlkoros", még nem akarom. Orál már 1 hónapja van kb. Nehezen oldódok fel, befeszülök, sokat bénázok, amin próbálom túltenni magam mindig, meg a párom is nyugtat, hogy semmi baj. De olyan gáznak érzem magam, és mások előtt még mindig szégyellős vagyok, amikor megpuszil, akkor utána sokáig idétlenül mosolygok, és akkor kérdezik, hogy "Na mit mosolyogsz?". És ezeken más nem akad fent, csak én, és tudom, hogy gyerekes dolog, mert 24 évesen ott tartok, mint más 15-16 évesen. Mindent korainak tartok, korainak gondolok, és ezen szeretnék változtatni, mert így megölöm a párkapcsolatnak a varázsát.
11.
Mindegyik mocskos dolog, de ez az emberek alacsony szintű tisztálkodásának eredménye. Van olyan ember, aki heti kétszer fürdik csak. Fúj!
Szopsz de ö semmi. Na ez is alja.
Passz.
En csak olyat szopnak aki sexelni tud rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!