Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehetne most a jó megoldás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehetne most a jó megoldás?

Figyelt kérdés

Kicsit összetett a dolog. 23 éves vagyok, most nem olyan régen költöztem haza külföldről (egyetemi ösztöndíjjal voltam kint fél évig) amit imádtam, teljesen "kivirultam" szerintem és mások szerint is, nagyon jó volt. Amióta újra "itthon" vagyok (kevésbé érződik otthonnak) nem találom a helyem pedig amúgy nincs rossz életem, de máshol több a lehetőség, ezt nem kell ragozni. Emiatt is tervezek végzés után (remélhetőleg hamarosan kb. fél év) újra kiköltözni valahova.

A másik, hogy most volt egy kisebb csalódásom. Nem voltam szerelmes, de voltak/vannak valaki iránt (szintén kint ismertem meg, nem is magyar) érzelmeim, viszont különböző okok miatt (irreleváns) nem lehet köztünk a továbbiakban semmi (történtek köztünk dolgok) és ez jobb is így, de nehezen teszem túl magam rajta. De majd idővel.

Itt jön a "dilemmám": iszonyatosan vágyom a testiségre amit szerencsére szét tudok választani az érzelmektől. Másrészt az utóbbi pár hónapban jöttem rá, hogy én egy rendes párkapcsolatra, szerelemre vágyom igazából de erőltetni persze nem akarom (táskeresőzés pl.: taszít). Nem vagyok egyedül hisz sok a barátom, család de mégse elég, nem elégít ki érzelmileg. Vágyom egy társra.

Viszont nem tervezek hosszabb távon itthon maradni és őszintén abba sem vagyok biztos, hogy szeretnék magyar párt. Persze csak emiatt nem dobnék el egy értékes embert csak a tapasztalataimra hagyatkozom és ez alapján gondolom.

Szóval szeretnék egy igazi társat. De közben vágyom a szexre és azt könnyebb találni. Persze a 2 nem zárja ki egymást, sőt a jó az lenne ha együtt lenne. Viszont nem itthon tervezem az életem egyelőre így nem tudom, hogy megérné-e "belevágni" az ismerkedésbe itthon, mert attól is félek, hogy esetleg itt találkozom mégis valakivel aki nem akarna jönni velem, nem szeretném a saját terveimet másra erőltetni, de azt se hogy más kavarjon bele az én terveimbe és esetleg valaki miatt ne menjek arra, amerre szeretnék.

Magyarul nem tudom bele merjek-e vágni a komolyabb ismerkedésbe. A csak szex párszor oké, mert hiányoznak a csókok, szex stb. de igazából nem csak erre vágyom.

Érdemes lenne? Vagy inkább bírjam ki minden nélkül? Közben meg azt érzem, hogy az egyedüllét egyre elviselhetetlenebb.

2023. aug. 2. 18:26
 1/6 Ghgj ***** válasza:
50%

Unatkozol, hogy ilyen hülyeségeken pörögsz? :D

Ismerkedj és jelezd a potenciális partnereknek, hogy máshol tervezed eltölteni az elkövetkező éveket, ennyi. Mindenki életében vannak olyan dolgok, amik miatt épp nem ideális az ismerkedés, a lényeg az, hogy őszinte légy és ennyi.

2023. aug. 2. 18:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szexelj és kész. Majd ha kimesz vissza, akkor ismerkedj, vagy olyanokkal ismerkedj itthon és szexelj, aki kimegy veled.
2023. aug. 2. 18:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Most épp valóban unatkozom (bár ez ritka:D), de nekem ez nem hülyeség. Nem akarom pazarolni az időm és azzal tölteni, hogy kihagyok dolgokat amikre vágyom. De igazából félek, hogy ezzel beleesek egy olyan sztoriba ami csak visszahúz vagy még több lelki terhet rak rám.
2023. aug. 2. 18:42
 4/6 Ghgj ***** válasza:
100%
De hülyeség (azzal együtt, hogy megértem, hogy neked ez fontos), mert meg nem történt dolgok miatt aggódsz. Pörgős, nyitott embernek tűnsz, ne aggódj az egyelőre semmin, mert felesleges. Legrosszabb esetben megismersz valakit, akivel egymásba zuhantok, ő nem megy ki veled, és fájni fog a szíved egy darabig, na bumm. Túléled azt is. De ugyanúgy benne van a pakliban, hogy egy hasonlóan nyitott személy nekivág veled a világnak. Arra is megvan az esély, hogy egy rakat "meh" randid lesz és ugyanolyan állapotban mész majd ki, mint amilyenben most vagy.
2023. aug. 2. 18:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha te sem tudod mit szeretnél, más hogy tudna segíteni? Az hogy te mit szeretnél és mit tudsz külön választani, csak te tudhatod, ha nem tudod, akkor meg ne itt kerdezgesd
2023. aug. 2. 21:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

"félek, hogy ezzel beleesek egy olyan sztoriba ami csak visszahúz vagy még több lelki terhet rak rám."

Csak olyanba menj bele, ami éppen jó, és nem húz vissza. Így csak jó történik veled, és nem lesz mit megbánnod. Ha mindent kihagysz és csak aggódsz, azzal szúrsz ki igazán magaddal.

2023. aug. 3. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!