Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire zártak a főiskolai,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zártak a főiskolai, egyetemi kollégiumok lehet odamenni csajozni 38 évesen?

Figyelt kérdés

Nyilván egy középiskolai Kollégium zárt, de gondolom hogy a főiskolai egyetemi kollégiumok már nyíltak mert felnőtt emberek vannak, nem gondolnám hogy olyan szigorú ellenőrzés lenne ott, az kicsit ilyen hotelszolgálathoz hasonlíthat.

Tudom ilyen helyeken buli van, közösségi élet stb. gondoltam bemegyek oda és próbálok ismerkedni, beszélgetni lányokkal hátha valami összejön

2023. aug. 11. 11:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

Akik az egyetemi bulikban buliznak, nem véletlenül ott teszik. Ha ismerkedni szeretnének, ott kortársaikkal, hasonló érdeklődési körű, hasonló élethelyzetben lévő emberekkel találkozhatnak, akikben benne van a potenciál. Nagyon nem mindegy, hogy az egyetemi buliban 20 évesen próbálsz ismerkedni, amikor előtted az élet, vagy odamész közel 40 évesen eleve olyan olyan szituációba helyezve magad, ahol egyértelműen azt a kontrasztot mutatod, hogy 40 évesen is csak azt tudtad elérni, mint amit más 20 évesen. Ki fogsz lógni, és aki ott van, az pont azért van ott, mert nem erre nyitott.

Nincs sok személyes tapasztalatom, de sokkal több esélyed van szerintem egy normál szórakozóhelyen, mint egy kifejezetten egyetemi klubban.

2023. aug. 11. 17:19
 12/17 anonim ***** válasza:
76%

Johogy nem társasházakba járkálsz be annak reményében hogy összefutsz nőkkel.

Ijesztő...

2023. aug. 11. 17:53
 13/17 anonim ***** válasza:
37%

Csak hogy valaki tiszta fejjel is válaszoljon: Én kb. 33 évesen elvégeztem egy újabb szakot, nincs ebben semmi, kollégiumban is laktam. Bár csak egy lány volt, akivel szimpik voltunk egymásnak.

14-18 év korkülönbség talán nem túl gyakori, de azt se mondhatjuk, hogy ilyen nem fordul elő. Vannak lányok, akik a korosztályukat gyerekesnek tartják és idősebbek jönnek be nekik.

Aki valaha járt egyetem közelében, tudhatja, hogy ott nem mindenki 19-24 éves, mert sokan vannak, akik később kezdenek el egy újabb szakot, vagy valamiért eleve később kezdenek egyetemen tanulni. Akár 30 vagy 50 évesen is elkezdhetsz tanulni egyetemen, nem csak levelezőn. Sokféle élethelyzet van.

Tehát a kérdezőnek akár még esélye is lehet, főleg ha könnyen barátkozik. Ha nem jön össze a 19 éves lány, akkor meg mi van, ha utána találkoznak a lány 27 éves barátnőjével, és pont ővele jön össze a dolog? Sose tudni.

Én nem lúzert látok a kérdezőben, hiszen keresi a lehetőségeket és egy újabbat is megpróbál, csak megkérdezte előtte a itt a véleményeket, bár ennek sok értelme nem volt, a szokásos gyakoris "hülye a kérdező, de mi mindent marha jól tududnk" szindróma, ami már unalmas itt évek óta.

38 éves egyébként nem vénember, nagyon nem vagytok tisztában a dolgokkal, biztos jó érzés eltúlozni és megpróbálni lehúzni a kérdezőt, amennyire csak lehet, itt ez a divat.

2023. aug. 11. 22:44
 14/17 anonim ***** válasza:
86%
#13 ez minden volt, csak tiszta fej nem. egy egyetemre járni harmincasként klasszisokkal más kategória mint belopózni egy kollégiumba, annak reményében hogy összejön szex fiatal csajokkal.
2023. aug. 11. 23:14
 15/17 anonim ***** válasza:
85%
Nálunk volt ilyen eset, hivtuk a rendőröket. Cuhás voltam! (Győriek értik) 😂
2023. aug. 12. 07:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Xd
2023. aug. 12. 09:50
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Amilyen problémás esetek voltak már olyanból, hogy vadidegenek bementek lakóközösségekbe, elég szigorúan veszik a legtöbb koliban azt, hogy ki mehet be meg hogyan. Egy láthatóan túlkoros pasast hóttziher, hogy még a legtropább koliba sem engednek be, kivéve, ha le van rendesen papírozva, hogy miért megy oda (pl. ha hívnak szerelőt, akkor a szerelő bemehet, ha tudja igazolni, hogy kicsoda, vagy XY-nak a szülei, ha rosszul lett). Ha meg mégis bejutsz, hát az biztos, hogy a csajok többsége kiakad és szól, hogy ez a pasas hogy jutott be ebbe a buliba, és nem fognak veled leállni. Inkább társkeresőzz - ha vagy elég fiatalos külsőre, és nem vagy full csóró, találni fogsz olyan fiatal csajt, aki jobbra húz, és akkor legalább olyannal ismerkedsz, aki akar is ennyivel idősebb pasival kavarni... mert azért a hímsovi közhiedelemmel ellentétben a 18-24 éves lányok többsége nem akar olyan pasassal ismerkedni, aki majdnem az apja lehetne és sugárban fog hányni tőled, hogy mit zaklatod egy fiataloknak szóló bulin.
2023. aug. 13. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!