Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire zártak a főiskolai,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zártak a főiskolai, egyetemi kollégiumok lehet odamenni csajozni 38 évesen?

Figyelt kérdés

Nyilván egy középiskolai Kollégium zárt, de gondolom hogy a főiskolai egyetemi kollégiumok már nyíltak mert felnőtt emberek vannak, nem gondolnám hogy olyan szigorú ellenőrzés lenne ott, az kicsit ilyen hotelszolgálathoz hasonlíthat.

Tudom ilyen helyeken buli van, közösségi élet stb. gondoltam bemegyek oda és próbálok ismerkedni, beszélgetni lányokkal hátha valami összejön

2023. aug. 11. 11:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
Remélem troll vagy, és nem létezik ilyen szánalmas retek...
2023. aug. 11. 11:23
 2/17 anonim ***** válasza:
96%
Nem zartak! Jártam fősulira, laktam koleszban, de életemben nem lattam olyat egyetlen buliban sem, hogy egy ilyen vénember odajött volna
2023. aug. 11. 11:25
 3/17 anonim ***** válasza:
95%
Teljesen idegenként nem fognak beengedni, de ha be is kerülnél, akkor se foglalkozna veled senki, miért is tennék? Elvannak a kortársaikkal, nem fognak egy hozzájuk képest idősebb férfival foglalkozni, főleg ha látszik rajta, hogy kétségbeesetten keresi a lehetőséget bármilyen kontaktusra a lányokkal.
2023. aug. 11. 11:35
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Sikeres felvételi után kaphatsz ott szállást.
2023. aug. 11. 11:37
 5/17 anonim ***** válasza:
94%
Szánalom a köbön xD
2023. aug. 11. 11:39
 6/17 anonim ***** válasza:
93%

Valakinek be kell vinnie, nem teljesen nyíltak ezek a bulik, bár voltam már bénább koliban ahol senki meg sem kérdezte, kik vagyunk, bár nem is a hálórészes buliba mentünk.

Én újra felvételiztem most 31 évesen, de elég cikinek tartom, hogy 40 körül odamenne valaki 20 év körülieket hajkurászni. Tök beteg, a gyerekeid lehetnének. Ha

2023. aug. 11. 11:59
 7/17 anonim ***** válasza:
90%

Öregember erőszakosan nem érti hogy miért nem lehet neki fiatal csinos csaja.

Vótmà 🥱

2023. aug. 11. 12:16
 8/17 anonim ***** válasza:
80%
🤮🤣
2023. aug. 11. 12:55
 9/17 Sunshinedoll ***** válasza:
80%
Lúzer :D
2023. aug. 11. 14:45
 10/17 anonim ***** válasza:
71%
Mit akarnának egy ilyen vén fószertól a 19-24 közötti csajok szerinted?
2023. aug. 11. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!