Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik mostanság találtak barátnőt, nektek hogy sikerült? Úgy értem hogy találtatok olyan lányt aki nem foglalt?

Figyelt kérdés

Egyszerűen úgy vettem észre, hogy az elmúlt években megszűnt kb. 16-40 éves kor között az egyedülállóság fogalma a nőknél. Bárkinél próbáltam ismerkedni az elmúlt években, akár élőben, akár online, más se volt csak "van barátom", "van pasim", "van párom" stb. Osztálytalálkozón is tavaly kb. aki csaj ott volt mind a pasijával dicsekedett, ellenben nekünk srácoknak alig volt akinek volt párja, pedig fiúk alapból kevesebben is voltunk.

Érdekelne hogy akik találtak barátnőt az elmúlt pár évben, nektek hol és hogyan sikerült? Hogy akadtatok olyanra akinek nem volt pasija? Vagy ti is lecsaptátok más kezéről?

Bárhol próbál

2023. aug. 11. 00:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
57%
A nő fogalmába beletartozunk ám mi, ronda, szürke kisegerek is, csak - érthető módon egyébként! - fel sem tűnünk a radarotokon, pont úgy, ahogy pl. a 80 éves Mari néni sem. Ez is egy oka, hogy nem találtok egyedülállót. Ott vagyunk, csak levegőnek néztek (rosszabb esetben diszkréten fanyalogtok). Nyilván egy szép és kellemes, megnyerő személyiségű nő sosem lesz egyedül, max. amikor ő akar, ez ilyen. 🤷‍♀️
2023. aug. 11. 09:04
 12/18 anonim ***** válasza:
12%
Képet vagy nem igaz:)
2023. aug. 11. 09:18
 13/18 anonim ***** válasza:
46%

12-es: a legtöbb pasi (legalábbis az átlagos férfiak) pont a "szürke kiesgér" csajokat keresi. Az én exem is egy ilyen típusú lány volt, de én imádtam. Aztán persze ő csalt emg és jött össze egy nálam jobb (legalábbis szerinte) fazonnal...

Persze előtte azért bebiztosította, hogy megszerezze magának ,addig inkább velem volt még fél évig, de fokozatosan saját magát idegenítette el tőlem.

Ennyit a "szürke egerekről"... ugyanolyan rißanc mindegyik.

2023. aug. 11. 09:48
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Mi a férjemmel netes társkeresőn ismerkedtünk meg. Igaz, ez 13 éve volt, de sok olyan barátunk, ismerősünk van, akiknek ugyanígy lett párjuk, vannak fél, 1-2 éves frissebb kapcsolatok is köztük. Hivatalosak vagyunk a legjobb barátnőm esküvőjére, októberben megy férjhez, abban a hónapban lesz 1 éves a kapcsolatuk. Ők is netes társkeresőn jöttek össze. Heteroszexuális, nő-férfi kapcsolatokról beszélek. Nem tudom hol élsz, hogyan élsz, hogyan próbálkozol, milyen ember vagy. De aki normális, akar és tesz érte, az talál magának párt. Aki meg nem akar, vagy várja a sült galambot a szájába, nem csinál semmit érte, az marad szingli.
2023. aug. 11. 16:47
 15/18 anonim ***** válasza:
77%
14. Az ilyen kapcsolatok nem szerelmen alapulnak. Párkeresőzéssel tényleg csak egy élettársat tudsz találni aki úgy ahogy megfelel a kívánalmaidnak, kielégíti a párkapcsolatfüggésedet. A szerelem nem így működik.
2023. aug. 11. 16:52
 16/18 anonim ***** válasza:
10. És azt hiszed, hogy egy olyan nő aki csak átpártol a kérdezőhöz, majd nem fogja megcsalni őt is egy másikkal? Ez nagyon nem jó út, ha normális párkapcsolatot akar. Az ilyen nők megbízhatatlanok, akik egyik kapcsolatból ugranak a másikba. Ha csak dugni akar, az persze más. Arra gondolom hűtlen fajta nő is jó.
2023. aug. 11. 16:54
 17/18 anonim ***** válasza:

15. Nem a szerelmen alapulnak? Akkor min?

pl Mi a férjemmel is így jöttünk össze. Netes társkeresőn. Az eddig együtt töltött bő 13 év után nem gondolnám, hogy ez csak egy olyan kis komolytalan semmiség aki "úgy-ahogy megfelel". Ha nem őszinte szerelmen alapulna, nem lennénk együtt, és nem házasodtunk volna össze. Ennyire egyszerű.

Senki nem tart pisztolyt az ember fejéhez, hogy olyannal legyen együtt aki nem a valódi igazi a számára, teljesen mindegy hol ismerték meg egymást.

A netes társkereső csak összehozza az embereket, mert valószínű, hogy véletlenül sosem találkoztak volna. Mint amikor bekerülsz egy olyan közösségbe bizonyos emberekkel, amibe egyébként nem kerülnél, pl iskola, munkahely stb.

Utána megismerkedsz x emberrel, aztán vagy lesz érzelem és akkor egy pár lesznek, vagy nem, és nem lesznek.

Annak amit írsz, semmi értelme nincs. Netről is ugyanúgy ki lehet alakítani normális, érzelmeken alapuló párkapcsolatot, mint bárhonnan máshonnan. A kezdeti megismerkedés konkrét helye teljesen lényegtelen.

2023. aug. 11. 17:05
 18/18 anonim ***** válasza:
13 - szürke kisegér nem egyenlő az átlag alatti igénytelen nőkkel akiket már fel se lehet vállalni, ha van fintorgás általában ezeknél van nem amelyik átlagosan csinos.
2023. aug. 11. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!