Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet,ha egyáltalán lehet valahogyan, non verbálisan lekommunikálni,hogy én amúgy egyedülálló férfi vagyok? Röviden: Hogy nézzek ki egyedűlálló 37 éves pasinak?
Lehet túl optimista vagyok, de amilyen szerencsétlen vagyok kapcsolatok terén ,jól esik hogy sok fiatalabb lány nő házas és családos embernek gondol. Viszont ha egy hangyányi esélyem is lenne náluk azt is bukom. Akikkel beszélgetek és oda terelődik a téma ,azok csodálkoznak kicsit hogy egyedűl vagyok.(persze ők házasok)de sokszor gondolom hogy akikkel nem tudok ilyenről beszélni is biztosan foglaltnak feltételeznek. Sajnos az apatest megvan:(.
Vagy mindenkire is nyomúlnom kellene??? Sosem voltam ügyes ebben.
Hu, szerintem nemigen lehet.
Nekem most pont van egy ilyen férfi a környezetben, aki megnéz, meg látom rajta, hogy örül nekem, de fogalmam sincs, hogy vajon házas e és csak szeretőt keres vagy egyéb szándéka van. Én meg házas vagyok, de szerintem rajtam sem látszik 😃
Szóval nézzük egymást csillogó szemekkel és ennyi. Én nem is akarok többet, de már elgondolkoztam, hogy házas e...
Esetleg mutass némi férfiassàgot, dominanciàt, akaratot.
Röviden: kiàllàst.
Mi az, hogy az apatest megvan?! Ha még férj se vagy, dolgozz azért pe belőle valamennyit.
Lehet hülyén fog hangzani, de gondolkozz el azon, hogy veszel egy karikagyűrűt meg mielőtt mész valahová, egy divatos női parfümmel befújt ruhadarabot dörgölj kicsit a nyakadhoz.
Az kő nekik ami/ki már kell másnak (preszelekció)....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!