Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejelöltem facebookon 473 DARAB jó nőt, hogyan tovább? Hogyan szedjem fel őket?
Figyelt kérdés
#nők #ismerkedés #társkeresés #életem párját keresem a virtuális térben, hiszen ebben a világban máshol nem tehetem
2023. aug. 9. 15:52
1/29 anonim válasza:
Jelölj még be 27 db-ot, hogy kerek legyen!
3/29 A kérdező kommentje:
Nem, nem szeretném felszedni az összeset.
Eggyel is beérem, páran már elkezdtek visszajelölni, szóval gyorsan kéne az a tanács, amíg nem hűl ki a dolog.
2023. aug. 9. 16:09
4/29 qborka válasza:
5/29 anonim válasza:
Írj rá. Azt hogy megtetszettél. Mikor tudunk találkozni?
6/29 anonim válasza:
Ha az emlékezetem nem csal, elég 1-2 nő, aki elutasítja a kérelmed aztán a profilod shadow bannolva lesz. Magyarán olyan lesz, mintha nem kézbesítené az üzeneteket és legjobb esetben is spam-ként lesz megjelölve bármit is küldesz. Szerintem ezt beszoptad.
7/29 anonim válasza:
Igen. Ha visszajelölj akkor írj!!
8/29 anonim válasza:
Ezt hogy csináltad? Mert engem nem engedett hogy bejelöljek emberek egy bizonyos szám felett. A másik meg, hogy alig jelöltek vissza. Már nem kísérletezek ilyennel. Viszont engem jelölt be egy számomra nem igazán tetszetős külsejű nő, és rám is írt miután visszaigazoltam. Bunkó voltam sajnos, nem írtam neki vissza.
10/29 anonim válasza:
#9 Pont ezért írt darabot, mert egy provokatív kérdésnek szánta, és gondolta, hogy ha darabot ír, akkor az még jobban kiüti majd a biztosítékot. Szegény kérdező új lehet még, nem tudja, hogy ez itt messze nem üti meg az ingerküszöböt, sokkal durvább kérdéseken edződtünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!