Régen rengeteg új barátom, ismerősöm lett úgy, hogy csak úgy random bejelöltem embereket a facebookon. Jelenleg ha ezt csinálom senki sem jelöl vissza. A facebook változott meg az alatt az 5-10 év alatt vagy én lettem egy unalmas alak?
A világ változik rohamosan. Egyre szarabb lesz. 😂
Lányokra mondjuk hiába írsz mert naponta kapnak ezer üzenetet. A fiúk pedig minek írnának vissza egy fiúnak? Nem buzák. Ennyi a logika manapság.
Ez pont így volt velem is. 😆
Szerintem manapság már senkit nem érdekel annyira a FB, mondjuk engem az Insta és Tiktok se. Én csak Messengeren beszélgetek rendszeresen kb 5 személlyel.
Egyébként, a mostani legjobb barátnőmet úgy ismertem meg, hogy tizenéve mindenki jelölt és én is jelölgettem össze-vissza. Aztán rámírt a Facebookon, ahogy minden ismerősének is. Egy kutyás verseny volt, ahová lájkokat gyűjtött. Én meg nem szoktam válaszolni az ilyen körlevél cuccokra, de valamiért írtam neki, hogy milyen verseny, stb. Aztán elkezdtünk beszélgetni, és kb már napi szinten dumáltunk meg találkozgattunk is. És ő lett a legjobb barátnőm. 😃 Bár vicces, hogy pont így, mert ha akkor lesz.rom azt a körlevelet, ahogy általában, akkor soha nem ismerjük meg egymást. Vannak ilyen furcsaságok az életben.
(Én egyébként utólag ki töröltem a fölösleges ismerősöket, szerintem voltak kb 2000-én, tényleg meglepő, hogy annyi ismeretlent összegyűjtöttem. És hagytam 300-at, akik család, rokonok, valódi ismerősök, régi oszttársak, szaktársak, munkatársak. Másra nincs szükség.)
Több oka lehet, hogy nem jelölnek vissza. Egyrészt, nekik a munkájuk, hogy közvetlenek, mosolygósak legyenek, és ettől még nem ismernek téged. Másrészt, lányok ha visszajelölnek fiúkat, az lehet egy visszajelzés is, hogy "szabad a pálya". Lehet, hogy párkapcsolatban van, vagy épp nem jösz be neki. De még az is lehet, hogy tetszenél neki, de tényleg nem jelöl vissza ismeretleneket. A legegyszerűbb, ha szemtől szemben kérdezed meg, hogy lenne-e kedve elmenni veled vacsorázni, vagy meginni valamit. Bár így elsőre tolakodónak hangzik, de lehet meglepődsz, és van aki értékelni fogja a bátorságodat. Veszítenivalód nincs, csak hogy visszautasít, de azt is el lehet mosollyal, elegánsan fogadni.
Amúgy engem is töröltek sokan, nem csak én törölgettem. Én csak onnan tudtam meg, hogy kaptam osztálytalálkozós csoportos üzenetet, és ott feltűnt, hogy többen már nem ismerőseim. :D Ezt évek után vettem észre, de kit érdekel? Én nem is szoktam nézegetni az ilyesmit, hogy őszinte legyek. Senkinek egy fotóját se néztem meg évekig, annál a csoport beszélgetésnél kattintottam rá pár emberre, hogy mennyire változtak meg, és hogy már voltak, akiknek családjuk lett, stb. Engem amúgy hidegen hagy, aki szeretne törölni, az nyugodtan tegye meg, ha amúgy is csak virtuális térben voltunk ismerősök, akkor nem fog hiányozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!