Random mostvagysoha hasmenés stresszhelyzetekben?
Nem. Más nincs így. Legalábbis én még soha nem hallottam ilyet.
Olyat igen, hogy pld egy hosszú repülőút előtt az izgalomtól valakinek hasmenése lett egyszer, de hogy ez így rendszeresen, olyat nem hallottam.
Nyugi, ha benzinkut nincs is miden sarkon,de bokor azért van itt ott. Legyél már lazább. Legyen a táskádban mindig széntabletta, de csak akkor vedd be, ha tényleg redesen megy a hasad. Nekem mensi idején van néha ilyen villámcsapásként támadó hasmarsom, de olyankor jobban figyelek az étkezésemre és mindenre, akkor elkerülhető azért a kellemetlen meglepetés.
Ibs a fenéket,teljesen természetes folyamat, hogy ha izgul az ember, az a zsigerekre is hat és okozhat hasmenést, tehát ne gondolj a wc,re mert csak magadnak csinálod a bajt.
Annyira sajnalom mindazokat, akiknel hasonloan beakad egy rossz elmeny. 48 vagyok, 10 eves korom ota szorongok, panikolok, de voltak evek, mikor ki tudott ez kapcsolni. A szorongasra valo hajlam osszekapcsolodik egy rossz elmeny kisertesevel.
Mar gyogyszerekkel husz eve tok jol vagyok, de covid ota lecsapott, bevallom. En terapiat keresek. Es kisebb kihivasokkal edzem magam. Eroszakolni tilos, mert akkor csak rossz lesz, ujabb elmeny, ami miatt nem mersz menni.
En forditva mukodom. Ot napos motoros turan voltunk. A motoron utaskent esoben, kodben hegyen-volgyon semmi bajom. De reggel indulaskor, es este erkezeskor a tok baratsagos fogadoba vulkankitores modjara meg szekrekedest is tudok hozni, marmint beton-lavina. Es kozben reszketek, zakatol a szivem es sirhatnekom van.
Muszaj figyelmet elterelni, kitorni a helyzetbol, ami okozza, mikozben persze szembe is kene nezni vele. En uj gyogyszert is megprobalok, nalam ez csaladi vonas.
De hiszem, hogy a gondolatok atprogramozasaval ha sikerul jo elmenyeket produkalni, egyre inkabb elhiszed, hogy hulyeseg a legrosszabbat varni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!