Facebookon bejelöltem valakit később láttam, hogy a "követői" közé kerültem, ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Ugyanúgy maradt, hogy "Ismerősnek jelölted" de még is ott vagyok.. ez azt jelenti, hogy látta és átrakott követőnek, vagy még nem látta, csak automatikusan a jelöléssel együtt a követője is lettem? Nem igazán értem, ez a követés dolog, hogyan működik.
Valaki elmagyarázná? Előre is köszi szépen ! :D
2020. júl. 23. 23:07
1/2 anonim válasza:
Szerintem úgy van, hogy mikor bejelölöd, automatikusan követni is kezded. És mivel nem jelölt még vissza, ezért vagy csak a követője.
2020. júl. 23. 23:15
2/2 anonim válasza:
Gondolom olyasmi a követés, hogy látod a posztjait is amiket megoszt
(látni fogod csak nem dobja ki őket a kezdőlapra neked).
Ha a követést kiveszed akkor csak az ismerősöd lesz de a facebook nem fogja mindig a képedbe nyomni ha kirak valamit.
2020. júl. 24. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!