Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túlgondolom vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlgondolom vagy tényleg seggdugasz vagyok?

Figyelt kérdés
175 magas vagyok és 23 éves, már a fiatal lányok jó része mintha magasabb lenne. A férfiakról ne is beszéljünk. 165 centis lányt nem nagyon látok pedig azok tetszenek csak, de azoknak is a 190 magas kell. Magasabb nővel nem vagyok hajlandó összeállni mert nem fogok a hóna alatt futkosni, nem érezném magam férfinak.
2023. aug. 8. 20:35
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Ha tehetném küzdősportolnék csak a pacenakerem miatt nem lehet. Sportolhatok bármit ami nem jár azzal hogy megütöm a készüléket.
2023. aug. 8. 23:38
 22/36 A kérdező kommentje:
Pacemaker'
2023. aug. 8. 23:38
 23/36 anonim ***** válasza:

19 vagyok.

Ha naturálban tervezed, az más, az okés. Vannak 80-90 éves testépítők is, szóval maga a kor nem fog ebben akadályozni.

2023. aug. 9. 00:14
 24/36 A kérdező kommentje:
Hát remélem nem üti fel semmilyen szövődmény a fejét újra, 18 évesen majdnem lehúzták a függönyt. Komoly szinten leépültem akkor.
2023. aug. 9. 00:16
 25/36 anonim ***** válasza:
A fejedben van a baj, nem a magasságoddal. Lehetsz akármilyen kigyúrt, ha így gondolkozol, akkor a kutyának se fogsz kelleni. Amelyik lány meg szeret nyakgörcsöt kapni minden csókolózaskor, meg állva lesz.pni a pasit az tegye, de a többség nem erre vágyik.
2023. aug. 9. 05:42
 26/36 anonim ***** válasza:

Sajnos a pacemaker a te korodban elég ijesztő a lányoknak, függetlenül attól hogy milyen vagy.

Bármennyire is gonosz dolog, mivel erről nem tehetsz, de én se vállalnálak be, mert attól félnék hogy bármikor kaput lehet.

2023. aug. 9. 06:14
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
182 cm el is azt érzem a metrón /buszon hogy törpe vagyok a mai generáció fiataljai között. Viszont veled az a baj hogy pocakos vagy és atlagos. De nem akarsz átlagos lenni mert akkor sikertelen maradsz. De a fix dolgaidon nem tudsz változtatni ezért mindig lesz nálad jobb kepesegu férfi egy adott lány koreiben. Ha nem lesz szerencséd akkor nem téged fognak kivalasztani. Szomorú de ez az igazság!
2023. aug. 9. 06:22
 28/36 anonim ***** válasza:

A 176cm-es magyar átlagmagasság a teljes lakosságra vonatkozik! Magyarán ebbe benne vannak a 80 évesek is. A mai generáció, 90-es évek végén, 2000-es évek elején születettek mind sokkal magasabbak már. Kb. 180-185cm között lehet valahol az átlag náluk. Magyarán már nem ritka a 190-200cm-es fiatal sem.

Ahogy elnézem a cégnél ahol dolgozom a diák melósokat én is törpének érzem magam 180cm-el. Mindegyik legalább 1 fejjel magasabb nálam.

2023. aug. 9. 08:03
 29/36 anonim ***** válasza:

28

Tény hogy mikor tavaly voltunk egy fesztiválon, mi is törpének tűntűnk a fiatalok közt. Meg is lepődtem hogy milyen magasak... Pedig a mi korosztályunkban (38 vagyok) én nőként egész magasnak számítok a 170 cm-vel, párom meg abszolút átlagnak (176/43)

2023. aug. 9. 08:17
 30/36 anonim ***** válasza:

"Magasabb nővel nem vagyok hajlandó összeállni mert nem fogok a hóna alatt futkosni, nem érezném magam férfinak."

Ez egy abszolút seggdugasz mondat :D

Amúgy hol élsz? Én vagyok 170 centi, és teljesen átlagos magasság, azon belül is a magasabb oldal.

2023. aug. 9. 08:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!