Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlgondolom vagy tényleg seggdugasz vagyok?
19 vagyok.
Ha naturálban tervezed, az más, az okés. Vannak 80-90 éves testépítők is, szóval maga a kor nem fog ebben akadályozni.
Sajnos a pacemaker a te korodban elég ijesztő a lányoknak, függetlenül attól hogy milyen vagy.
Bármennyire is gonosz dolog, mivel erről nem tehetsz, de én se vállalnálak be, mert attól félnék hogy bármikor kaput lehet.
A 176cm-es magyar átlagmagasság a teljes lakosságra vonatkozik! Magyarán ebbe benne vannak a 80 évesek is. A mai generáció, 90-es évek végén, 2000-es évek elején születettek mind sokkal magasabbak már. Kb. 180-185cm között lehet valahol az átlag náluk. Magyarán már nem ritka a 190-200cm-es fiatal sem.
Ahogy elnézem a cégnél ahol dolgozom a diák melósokat én is törpének érzem magam 180cm-el. Mindegyik legalább 1 fejjel magasabb nálam.
28
Tény hogy mikor tavaly voltunk egy fesztiválon, mi is törpének tűntűnk a fiatalok közt. Meg is lepődtem hogy milyen magasak... Pedig a mi korosztályunkban (38 vagyok) én nőként egész magasnak számítok a 170 cm-vel, párom meg abszolút átlagnak (176/43)
"Magasabb nővel nem vagyok hajlandó összeállni mert nem fogok a hóna alatt futkosni, nem érezném magam férfinak."
Ez egy abszolút seggdugasz mondat :D
Amúgy hol élsz? Én vagyok 170 centi, és teljesen átlagos magasság, azon belül is a magasabb oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!