Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlgondolom vajon? Lehetett volna köztünk több?
Beszélgettem egy fiúval még régebben. Az elején nagyon magával volt elfoglalva, teljesen úgy volt vele, hogy odáig vagyok érte (mondjuk ez igaz is :"D), és én akkor elkezdtem lekoptatni, ignorálni, na és akkor már ő is elkezdett komolyabban érdeklődni, viszont ekkora nekem már volt barátom. Pont, mikor már, azt mondogatta, hogy nem e talizunk, meg ez lenne az lenne, akkor tiltottam le, ugyanis a barátomnak nem tetszett ( vagyis volt barátomnak).
Oké, szakítottunk az akkori barátommal. Véletlenül felhívtam, elkezdtünk újra beszélgetni, reagáltunk egymás képeire, becézgetett, ő is keresett engem, én is őt, esténként megnyílt nekem, és amikor az akkori barátom újra felbukkant és elmondtam neki, hogy nem akar rólam leszállni, azt mondta, hogy mondjam az akkori barátomnak, hogy már vele vagyok együtt. Nos, az akkori barátom rá írt, lett ebből egy kis veszekedés mármint köztem és az akkori barátom közt. A veszekedés végére megírtam neki, hogy tényleg jobb lenne, ha már nem beszélnénk. Ő még kérdezett felőlem utána, de nem írtam neki vissza.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek, ha több időnk lett volna beszélgetni lehetett volna köztünk több is? Azért két év után is, úgymond leállt velem beszélgetni, miután letiltottam, vagy ti ebből leszűrtök bármit is?
Vagy csak én képzelek bele sokat és hagyjam abba a túlgondolást?
"megírtam neki, hogy tényleg jobb lenne, ha már nem beszélnénk."
Ha vele akartál volna lenni, nem írtad volna neki ezt.
Ja, és még le is tiltottad.
"tényleg jobb lenne, ha már nem beszélnénK"
Ezt miért nem a volt baráodnak mondtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!