Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt vehetem ismerkedési szándéknak a sráctol, vagy csak túlgondolom?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem el dolgozni egy üzletben, és kiszúrtam egy srácot, aki gyakran jár oda, nagyon tetszik nekem, de elég furán viselkedett az elmúlt pár hétben, olyan érzésem volt, mintha feszengene, meg kb. rám se merne nézni.

Aztán végül egyik nap megszolitottam valamivel, mert úgy voltam vele, hogy így legalább kiderul, hogy lenne-e eselyem nála, erre zavarba jött, meg röhögött, de tök kedvesen válaszolt.

Most meg mikor jött fizetni, pont nem volt mögötte senki, nem hallott minket senki, és beszélgetést kezdeményezett. Semmi komoly téma, csak mosolyogva mondta, hogy nincs most hangja, mert focimeccsen volt, stb, és beszéltünk egy kicsit.

Szerintetek ez mit jelent? Tetszhetek neki?

23N

2019. aug. 30. 19:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
igen. de ha sokáig nem kezdeményez, akkor kapd el te.
2019. aug. 30. 20:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen
2019. aug. 30. 20:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindketten bizonytalanok vagytok. Várj még. Ha akar valamit, észre fogod venni.
2019. aug. 30. 20:06
 4/6 anonim ***** válasza:
57%
Ha eladóként dolgozol, akkor ez mindennapos,majd megszokod. Nem kell bele túl sokat belegondolni. Én már 5 éve dolgozom ilyen munkában és majdnem minden napra jut egy ilyen eset. A legtöbb srác csak simán flörtöl ilyenkor,mindenféle cél vagy szándék nélkül.
2019. aug. 30. 20:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Túlgondolod, tipikus szende csajozni vágyóra akadtál. Nem akar komolyat, de komolytalanba benne van.
2019. aug. 30. 20:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszel neki, csak kicsit próbál ismerkedni veled :)
2019. aug. 30. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!