Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a férfiak közül az ismerkedési alkalmazásokat csak a legjobbképűek tudják használni?
Felmentem a Badoo-ra egy az átlagostól szerintem jobb kinézetű srác képével, és szinte egyfolytában jönnek az egyezések. Egy csaj pl fel is ajánlotta, hogy dugjam meg, közben meg elvileg ott a csajok komoly kapcsolatot keresnek, vagy csak azt hazudja valamennyi részük.
Amikor a saját képeimmel vagyok fent, akkor meg jó, ha csak két három egyezés van, pedig annyira szerintem nem olyan vészesen nézek ki.
Ezek alapján gondolom egyre jobban azt, hogy ezek az appok a srácok közül csak a leghelyesebbek tudják használni.
Igen, ez így működik. Igazából pár álszent nő kivételével ezt már rég belátta mindenki.
#2: Ja, átlagjózsival azért nem mernek ismerkedni a nők, mert biztos kamu... :D
Pár éve én is csináltam ilyet :)
kipróbáltam másik profilképpel, és a legegyszerűbb szövegre is válaszoltak, tök mindegy volt, hogy mit írok.A saját képpel meg csoda ha 50-ből 1-re.
Szerintem jelentkezz Nobel díjért. A nőknek a helyes pasik tetszenek? Ez most letaglózott.
Most esett le, akkor romkomokban ezért van Colin Firth Steve Buscemi helyett. Meg Chris Pine Willem Dafoe helyett.
Érdekes dolgok ezek igen.
Amikor a kamu profillal beszélgettem csajokkal azt mondták, hogy milyen normális vagyok, közben meg vissza se írnának nekem se, ha tudnák, hogy nem én vagyok a kép mögött. Ja és tök átlagos kinézetű lányokról van szó.
Ezért se olyan könnyű átlagos kinézetű srácként ilyen oldalakon érvényesülni, mert már az átlagos külsejű lányok se állnak szóba ott velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!