Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A blackpilles videók nem fedik a valóságot?

Figyelt kérdés
Ahogy nézem a blackpill videókat lehoznak az életről, az arc értékelés, hogy a gének szabják meg az ember sikerességét stb stb. Hiába gyúrja ki magát valaki ha genetikailag rusnya az arca szóval még a kemény munka sem kiút. Valóban így van ez? Megjön a kedvem az öngyilkossághoz ahogy egyesek élettörténetét hallgatom, bár akkor is ha a világban zajló eseményekről értesülök vagy hallok róla.
2023. aug. 7. 18:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
39%
Én jóképű és magas vagyok, de én is blackpilles lettem. Nem csak az incelek lesznek blackpillesek. Kapok nőket bőven, mert jól nézek ki, de attól még tudom hogy működik a világ valójában.
2023. aug. 7. 19:55
 12/20 A kérdező kommentje:
Egyszer kétszer "Kavartam" nőkkel, online nudeot is kaptam olyanoktól akikről megbizonyosodtam hogy nők de nem tartott sokáig, élő találkozóra nem került sor.
2023. aug. 7. 19:56
 13/20 anonim ***** válasza:

Aha, kinézet szerint, mármint, hogy a szebb, a sármosabb jobban kapós? Ezt mindenki tudja, ahhoz nem kell pill. Az a baj, hogy a pillek által meg mélyebbre kerül valaki, aki amúgy is sikertelen, aki hajlamos depresszióra. Még egészségeset is le tud nyomni húzni bakker!

Miért nem lehet inkább önbizalomnövelésről könyveket tanulmányozni, ami hasznos főleg labilis emberek számára? ^^

2023. aug. 7. 19:58
 14/20 anonim ***** válasza:
59%

13. Az önbizalomnövelés csak úgy a semmitől kamu.

Mitől lesz önbizalmad? Pozitiv visszajelzés más emberektől, amit ha jól nézel ko folyamatosan kapsz, ha nem, akkor soha.

Mitől még? Pénz, társadalmi státusz, hírnév, hasonlók. Attól nem lesz önbizalmad, hogy bebeszéled magadnak te magabiztos vagy.

2023. aug. 7. 20:06
 15/20 anonim ***** válasza:
64%

De attól igen, hogy tudod, hogy miben vagy jó és fejleszted.

Ez lehet rajzolás, lehet nyelvek tanulása, sport, bármi de tényleg.

Olyan nem letezik, hogy semmibe se vagy jó, maximum elhiszed, hogy értéktelen vagy vagy még nem jöttél rá a miben vagy jó. Viszont ha hülyeségekkel foglalkozol ahelyett, hogy önmagad ismerd meg, hogy magadnak tégy jót akkor soha a budos életben nem fogsz tartani sehol.

Ha jobban érzed magad a saját bőrödben azt más is érzékeli! Valakinek a kisugárzása egyszerűen mutatja, hogy képtelen előre haladni, mosolyh

gasra, normális emberi kapcsolatok kiépítésére és azért kerülik mint a pestist! Rajtad múlik minden. Akinek könnyebb másra fogni aki gyenge az úgyis jár...

2023. aug. 7. 20:27
 16/20 A kérdező kommentje:
Én erősebb akarok lenni az átlag férfinál azért végzek súlyzós edzéseket, viszont nyár végén frontok jönnek frontok után és kicsinál a front..
2023. aug. 7. 20:31
 17/20 anonim ***** válasza:

Szerintem a pilleknek igaza van és mégis tévednek. Mindegy melyik pill. Mert semmi nem kizárólagos. A szebb előbb talál neki tetsző társat, mint a csúnya. Agazdag előbb talál, mint a szegény. A vezető, híresség, bármilyen presztízzsel rendelkező könnyebben talál, mint az átlag Géza és így tovább.

Aztán az se mindegy, milyen a közeg. A borsodi c. faluban, ahol alig van olyan, aki áram nélkül vályog házban lakik, menő leszel 200 ezres fizuval is, vagy, ha te vagy a kocsmáros fia mert már az is presztízs, míg a Budai villák világában egy senki vagy akkor is, ha alapvetően gazdag lennél bárhol máshol és ettől menő, mert a gazdaság még nem tesz feltűnővé az adott helyen.

Szóval, én úgy szoktam megfogalmazni, hogy az talál könnyen párt, aki a saját közegében tud kitűnni valamivel. Ez pedig nem feltétlen a genetika (magassàg, alkat, arc), de, persze az is lehet.

2023. aug. 7. 22:17
 18/20 A kérdező kommentje:
Én 175 centi vagyok de kicsinek érzem magam, valamiért a lányok nagy része is magasabb. Pedig nekem a 165 vagy az alatti nők tetszenek.
2023. aug. 7. 22:30
 19/20 anonim ***** válasza:

Az a baj sokan félreértik a blackpill-t. Itt nem az a lényeg, hogy akaszd fel magad, meg úgysem fog soha semmi sikerülni, értéktelen vagy stb.

Pont ellenkezőleg, a blackpill lényege, hogy alapvető dolgokat ne tagadjunk le és ne dugjuk homokba a fejünket. Mert eddig ez volt, a sok guru, megmondó ember azt hirdette, hogy te BÁRMI lehetsz csak AKARNI kell! De ez rohadtul nem igaz, ez egy baromság! A blackpill behozta a köztudatba, hogy igenis a genetikánk alapvetően határozza meg az életünket és ebből tudod kihozni a maximumot, ha szerencsés és rendkívül szorgalmas, erős vagy.

De ugye itt jön be, hogy kinek mit dobott a gép. Valakinek a szülei szép, gazdag emberek, így vélhetően te is az leszel, szóval alapból rohadt nagy előnnyel indulsz. Valaki pedig annyira fos lapokat kap, hogy hiába erőlködik a borsodi cigány soron nem jut túl...

Szóval azt a hazugságot hivatott megcáfolni, hogy minden mindig csak és kizárólag az egyénen múlik, holott ez nagyon nem így van, sőt a legtöbb dolog rajtunk kívül áll és nem tőlünk függ.

Nyilván sokan a párkeresésre húzzák rá ezt az egészet, de nem csak ott van jelen, hanem az élet minden területén és ezeket statisztikák is igazolják. Pl.: Tény, hogy legnagyobb cégek vezetői között szignifikánsabban vannak jelen az átlagnál akár jóval magasabb emberek. Szóval a testmagasság és az életbe nvaló sikeresség (legalábbis mai szemmel mért sikeresség) között nagyon szoros összefüggés van. Nyilván senki nem állítja ha magas vagy egyből és biztosan CEO leszel valamilyen cégnél, de azért valamivel több esélyed van rá, mint bőven átlag alatti magassággal.

Ahogy az is tény, hogy az indiai szarputria született utolsó senkiből nagyon nagyon nagy velószínűséggel nem lesz miniszterlenök vagy bármilyen tekintélyes, gazdag ember. Valamennyi esély van rá, de leginkább a szerencséjén és azon múlik hogy jókor van e jó helyen, jó emberek között... Ha egyáltalán lesz lehetősége bármire is és nem hal éhen 10 évesen.

Szóval a lényeg, hogy ne legyünk álszentek és naivak, hogy az éhezőnek azt mondjuk, hogy "ó hát hiszen CSAK rajtad áll, hogy éhezel, csa ka te hibád!". Mert jelenleg ez a nézet uralkodó, hogy mindig minden csak az egyén hibája és csak ő felelős a sorsáért, a körülményeiért. Pedig nem, hiába tagadják annyira vehemensen ezt.

Nyilván ennek is megvan a logikája, hogy miért van így, hiszen ha ezt hitetjük el, könnyen felbonthatók a hagyományos közösségek, mint pl. a család intézménye. Egyre inkább individualista lesz a társadalom, amely így a fogyasztásba, az értelmetlen dolgok hajszolásába, kizárólag a materialista világba menekül. Magyarán irányítható, és függő lesz.

2023. aug. 8. 06:30
 20/20 anonim ***** válasza:

“ Azon meg nem kell siránkozni hogy egy jól kinéző nő jól kinéző csávót akar

Szerezz magadhoz illő nőt, ha meg neked nem elég az, akkor halj meg szüzen.”

Ez is a blackpillt igazolja. Sőt.

Én mint blackpilled nem incel is beismerem, jobb egy álomvilágba élni, nekem is jobb volt, de egyben be is látom, hogy mennyire szánalmas.

A külső nagyban befolyásolja, hogy ki leszel, miket tapasztalsz. Az iskolai bullyingnak például 100%-ban a külső az oka, az meg meghatározza a személyiséged milyenségét, hiszen tini korban alakul és véglegesül a személyiséged 90%-ban. Utána amit tehetsz az terápia, pszichológus, gyógyszer vagy esetleg alkohol, vagy más cope.

2023. aug. 10. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!