Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van folyton az a fejembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van folyton az a fejemben hogy nem kellek senkinek amikor nem feltétlen igaz?

Figyelt kérdés
Volt már részem netes szexchatben, videóhívásosban, még nudeot is kaptam. Bár élő találkozóra nem került sor, pedig megbizonyosodtam hogy legitek és nők, jól el is beszélgettünk. Volt aki folyton futott utánam de nekem ő nem tetszett, volt még egy zaklatóm is. A kis csajnak nem volt valami rendben a fejében, időnként rászállt egy pasira és fogdosta, "stalkolta" stb. Ez végzős koromban volt még középiskolában. Kaptam egy két pozitív visszajelzést, de valamiért az ellenkezője ragadt meg a fejemben, lehet ez valami ocd-s tünet nálam vagy nem tudom. Igazából átlagos a külsőm, én inkább a belsőm miatt nem szeretem magam. Eléggé alja embernek tartom magam. 23/f
2023. aug. 7. 11:59
 1/2 A kérdező kommentje:
Közben gondolkodtam, szerintem nem is azt hiszem hogy nem kellek senkinek hanem hogy nem érdemlem meg hogy szeressenek stb.
2023. aug. 7. 11:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Kell egy bizonyos szinten szeretned magadat, elfogadnod magadat, a többi csak ez után tud elindulni.
2023. aug. 10. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!