Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, mitől reked meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mitől reked meg nálatok az érzelmi rész?

Figyelt kérdés
Ha csak elvagytok a baratnőtökkel nemlettetek szerelmesek. Mitől alakult így? A nő nem volt elég jó érdekes belsőleg?

2023. aug. 7. 10:48
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Utolsonak igaza van. Kezdeti fellangolas, hiaba vonzo az illeto,megvan benne minden de valahogy az a picike plusz nincs. Nokent jartam igy, nagyon szr erzes. Nalunk a felallas az volt hogy a srac nagyon sokaig vart, hatha kialakul benne de megrekedt, elmult

Azota van baratnoje, gondolom benne megvolt az a plusz-mashogy. Bar abban biztos vagyok, hogy nem olyan melysegben mint amilyen velen lehetett volna- de o nem is akart ilyet, erre jott ra. Mas igenyek voltak amik az elejen jonak tuntek, honapok utan kibuktak

2024. febr. 12. 21:14
 22/31 anonim ***** válasza:

Nálam úgy van ez a dolog ritkán (hozzá teszem) hogy egyszerűen nem jön az érzés.

Hiába vonzó a nő meg minden lehet érdekes szexi ha nem jön belülről akkor nem lehet erőltetni :(

2024. febr. 12. 23:46
 23/31 A kérdező kommentje:
Jo nem vagy szerelmes de ha jo vele, kellemesen elvagytok egymas tarsasagaba tetszik is vontalom is van akkor miert ne lehetne kapcsolat belole?
2024. febr. 13. 08:49
 24/31 anonim ***** válasza:

Lehet kapcsolat volt is.

De nekem kell az az érzés az a plusz.

Hogy reggel felébredek és rágondolok.

Hogy hiányozzon.

Ilyenek.

És ha ez nem alakul ki akkor sajnos nem megy.

2024. febr. 13. 09:46
 25/31 anonim ***** válasza:
Kérdező ezt embere válogatja.Van aki a tökéleteset keresi hiszen olyan h mindenben megfeleljen, tutira nincsen. Ami leginkabb motivál benne, és az megvan akkor az számomra már tökéletes.De én már negtalaltam, és nincsen másra szüksegem!
2024. febr. 13. 15:59
 26/31 A kérdező kommentje:
24 es ha bem is vagy szerelmes de van olyan aki tetszik es jol eltoltod vele az idot akkor tud az is hianyozni napkozbe vagy reggelente, ahoz nem kell szerelem
2024. febr. 13. 16:48
 27/31 anonim ***** válasza:

Nálam nem sajnos.

Csak jól elvagyunk.

De ha 1 napig nem beszélnénk nem hiányozna sajnos.

Ilyenkor persze vár az ember hátha beindul aminek be kell induljon

2024. febr. 13. 17:28
 28/31 A kérdező kommentje:
En sem vagyok szerelmes, de a ferfi akivel jol elvagyok azert szokott hianyozni
2024. febr. 13. 19:17
 29/31 anonim ***** válasza:

Akkor már majdnem az vagy!

😋🥲

Így kezdődik a szerelem.

Régóta vagytok együtt?

Ő hogy áll a dologhoz?

Nála vannak érzelmek?

2024. febr. 13. 19:33
 30/31 A kérdező kommentje:
Ugyanugy all mint en a dolgokhoz, masfel eve, de ez stganal akit erzunk egymas irant nem szerelem de jo egymassal lenni es vonzalom is van
2024. febr. 13. 21:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!