Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mitől reked meg nálatok az érzelmi rész?
Utolsonak igaza van. Kezdeti fellangolas, hiaba vonzo az illeto,megvan benne minden de valahogy az a picike plusz nincs. Nokent jartam igy, nagyon szr erzes. Nalunk a felallas az volt hogy a srac nagyon sokaig vart, hatha kialakul benne de megrekedt, elmult
Azota van baratnoje, gondolom benne megvolt az a plusz-mashogy. Bar abban biztos vagyok, hogy nem olyan melysegben mint amilyen velen lehetett volna- de o nem is akart ilyet, erre jott ra. Mas igenyek voltak amik az elejen jonak tuntek, honapok utan kibuktak
Nálam úgy van ez a dolog ritkán (hozzá teszem) hogy egyszerűen nem jön az érzés.
Hiába vonzó a nő meg minden lehet érdekes szexi ha nem jön belülről akkor nem lehet erőltetni :(
Lehet kapcsolat volt is.
De nekem kell az az érzés az a plusz.
Hogy reggel felébredek és rágondolok.
Hogy hiányozzon.
Ilyenek.
És ha ez nem alakul ki akkor sajnos nem megy.
Nálam nem sajnos.
Csak jól elvagyunk.
De ha 1 napig nem beszélnénk nem hiányozna sajnos.
Ilyenkor persze vár az ember hátha beindul aminek be kell induljon
Akkor már majdnem az vagy!
😋🥲
Így kezdődik a szerelem.
Régóta vagytok együtt?
Ő hogy áll a dologhoz?
Nála vannak érzelmek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!