Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, mitől reked meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mitől reked meg nálatok az érzelmi rész?

Figyelt kérdés
Ha csak elvagytok a baratnőtökkel nemlettetek szerelmesek. Mitől alakult így? A nő nem volt elég jó érdekes belsőleg?

2023. aug. 7. 10:48
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Utolsonak igaza van. Kezdeti fellangolas, hiaba vonzo az illeto,megvan benne minden de valahogy az a picike plusz nincs. Nokent jartam igy, nagyon szr erzes. Nalunk a felallas az volt hogy a srac nagyon sokaig vart, hatha kialakul benne de megrekedt, elmult

Azota van baratnoje, gondolom benne megvolt az a plusz-mashogy. Bar abban biztos vagyok, hogy nem olyan melysegben mint amilyen velen lehetett volna- de o nem is akart ilyet, erre jott ra. Mas igenyek voltak amik az elejen jonak tuntek, honapok utan kibuktak

febr. 12. 21:14
 22/31 anonim ***** válasza:

Nálam úgy van ez a dolog ritkán (hozzá teszem) hogy egyszerűen nem jön az érzés.

Hiába vonzó a nő meg minden lehet érdekes szexi ha nem jön belülről akkor nem lehet erőltetni :(

febr. 12. 23:46
 23/31 A kérdező kommentje:
Jo nem vagy szerelmes de ha jo vele, kellemesen elvagytok egymas tarsasagaba tetszik is vontalom is van akkor miert ne lehetne kapcsolat belole?
febr. 13. 08:49
 24/31 anonim ***** válasza:

Lehet kapcsolat volt is.

De nekem kell az az érzés az a plusz.

Hogy reggel felébredek és rágondolok.

Hogy hiányozzon.

Ilyenek.

És ha ez nem alakul ki akkor sajnos nem megy.

febr. 13. 09:46
 25/31 anonim ***** válasza:
Kérdező ezt embere válogatja.Van aki a tökéleteset keresi hiszen olyan h mindenben megfeleljen, tutira nincsen. Ami leginkabb motivál benne, és az megvan akkor az számomra már tökéletes.De én már negtalaltam, és nincsen másra szüksegem!
febr. 13. 15:59
 26/31 A kérdező kommentje:
24 es ha bem is vagy szerelmes de van olyan aki tetszik es jol eltoltod vele az idot akkor tud az is hianyozni napkozbe vagy reggelente, ahoz nem kell szerelem
febr. 13. 16:48
 27/31 anonim ***** válasza:

Nálam nem sajnos.

Csak jól elvagyunk.

De ha 1 napig nem beszélnénk nem hiányozna sajnos.

Ilyenkor persze vár az ember hátha beindul aminek be kell induljon

febr. 13. 17:28
 28/31 A kérdező kommentje:
En sem vagyok szerelmes, de a ferfi akivel jol elvagyok azert szokott hianyozni
febr. 13. 19:17
 29/31 anonim ***** válasza:

Akkor már majdnem az vagy!

😋🥲

Így kezdődik a szerelem.

Régóta vagytok együtt?

Ő hogy áll a dologhoz?

Nála vannak érzelmek?

febr. 13. 19:33
 30/31 A kérdező kommentje:
Ugyanugy all mint en a dolgokhoz, masfel eve, de ez stganal akit erzunk egymas irant nem szerelem de jo egymassal lenni es vonzalom is van
febr. 13. 21:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!