Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mitől reked meg nálatok az érzelmi rész?
Nálam nem rekedt meg, mégsem megyek vele semmire.
Beszélgetni jó velem, de továbblépni na azt nem.
Ez az én valóságon.
17. Akkor azzal minek maradtok kapcsolatban? Rengeteg nő nem szexel a párjával, ez is fájdalmas tény. Sőt ha megnézed, a rongy, megcsalós, link pasikkal lefekszetek mert féltek tőlük. Meg féltek hogy lelép.
Aki meg húzza az igát, körbetáncol, aki tervezi a közös jövőt, na pont ezeket teszitek "C" vágányra, mondván hogy unalmas.
Nem tudom mások hogy vannak, de azokra nem szoktam vágyni akikben nem bízok. Régebben volt hogy mondta ex hogy jaj miért nem kívánom eléggé, de nem bíztam benne. Akivel jól elvagyunk és megvan a bizalom, érzem hogy szeret vele nincs ez a fenntartás.
De mások lehet máshogy vannak, gondolom akik olyan személyiség nőben akikben nem bíztam pasiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!