Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, mitől reked meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mitől reked meg nálatok az érzelmi rész?

Figyelt kérdés
Ha csak elvagytok a baratnőtökkel nemlettetek szerelmesek. Mitől alakult így? A nő nem volt elég jó érdekes belsőleg?

2023. aug. 7. 10:48
1 2 3 4
 11/31 NTBS ***** válasza:

Nálam nem rekedt meg, mégsem megyek vele semmire.

Beszélgetni jó velem, de továbblépni na azt nem.

Ez az én valóságon.

2023. szept. 10. 17:52
 12/31 anonim ***** válasza:
66%
Mert ilyen az élet.
2023. okt. 11. 13:32
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem reked meg hiszen elejétől fogva nem érzett semmit és nem is akar.
2023. okt. 30. 10:12
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk csak én erőltetem a szexet, a nő olyan mint egy fadarab. Ez azért sokat tud rontani érzelmileg.
2023. nov. 25. 00:15
 15/31 anonim ***** válasza:
18%
14 Nem biztos hogy mindenkivel és mindig olyan mint egy fadarab. Talán benned nem bízik, nem telt el sok idő az előző kapcsolata óta (több év), nem úgy viselkedsz mint amikben bízna, nem tudja hogy bejön e neked, stb stb. Nem a nő fadarab hanem köztetek valami nem oké.
2023. nov. 25. 19:21
 16/31 anonim ***** válasza:
72%
15. Ez csak a szokásos bullshit. Rengeteg nőnek a szex csak púp a hátán, függetlenül attól milyen a pasi. Aki meg szereti a szexet, annak is mindegy.
2023. nov. 26. 19:02
 17/31 anonim ***** válasza:
54%
Hát nagyon nem. Ez nem bullshit hanem a fájdalmas valóság, nem mindenkire ugyanúgy vágyunk.
2023. nov. 26. 21:57
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

17. Akkor azzal minek maradtok kapcsolatban? Rengeteg nő nem szexel a párjával, ez is fájdalmas tény. Sőt ha megnézed, a rongy, megcsalós, link pasikkal lefekszetek mert féltek tőlük. Meg féltek hogy lelép.

Aki meg húzza az igát, körbetáncol, aki tervezi a közös jövőt, na pont ezeket teszitek "C" vágányra, mondván hogy unalmas.

2023. dec. 1. 15:14
 19/31 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudom mások hogy vannak, de azokra nem szoktam vágyni akikben nem bízok. Régebben volt hogy mondta ex hogy jaj miért nem kívánom eléggé, de nem bíztam benne. Akivel jól elvagyunk és megvan a bizalom, érzem hogy szeret vele nincs ez a fenntartás.

De mások lehet máshogy vannak, gondolom akik olyan személyiség nőben akikben nem bíztam pasiban.

2023. dec. 1. 15:18
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Sima kezdeti fellángolás után is megtorpanhat. Nekem volt olyan, hogy 1-2 hét után már láttam simán a külső és belső hibáit és nem tudtam kötődni a csajhoz jobban
jan. 15. 13:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!