Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen tulajdonságokból nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tulajdonságokból nem adsz lejjebb, ha 40-es, 50-es jól szituált nőként keresel társat?

Figyelt kérdés
Habár nem tudom mennyire jellemző, hogy egy 50 körüli nő olvasgatja a gyakorit, de kíváncsi lennék, más nőnek, aki anyagilag teljes mértékben független tud lenni a férfitól és jó körülmények között él, mik azok az alapelvárásai, amiből nem ad lejjebb?
2023. aug. 6. 19:39
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Én 48 voltam mikor kerestem most 51 vagyok. Elvárásom alig volt: ne cigizzen, legyen munkája, adjon magára (értsd naponta zuhanyzik, tiszta ruhát vesz). Ne legyen szakállas. 2 dolgot mondtam első randin: nem csalhat meg és nem üthet meg. 3 éve együtt...
2023. aug. 6. 19:42
 2/10 anonim ***** válasza:
59%

Anyának olyan kell aki "szolgálja".

Karbantartja a házat, kertet, rá se néz senkire, a teloján nincs pin kód se, minden ft-ját beleadja vagy anya osztja be, mindenben segít anyának, az asszisztense informatikusa is. Ne legyen helyes legyen kövérebb mint anya vagy kezdjen hízni.

Anya kontrollálmániás.

Es vannak ilyen pasik akik becsicskulnak neki.

Én ha idos lennék qnyagilag fuggetlen a szerelem hűség pörgés kellene programok szocializácio es tenyleg könnyebb legyen egy férfival mint nehezebb..

2023. aug. 6. 19:44
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Ápolt, igényes, kulturált, jó humorú (legyen fogékony a szarkazmusra), legalább közepesen művelt. Jövedelméből legyen képes ellátni magát úgy, hogy egyes szabadidős tevékenységek is beleférnek. (Pl. ne okozzon gondot egy kirándulás, mozi, színház, koncert.) Dohányzás, drog, rendszeres alkoholfogyasztás kizárva.
2023. aug. 6. 19:46
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Miert nem lehet oszinten valaszolni az miert nem hasznos?
2023. aug. 6. 19:57
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Ne nekem kelljen eltartani. Képes legyen önálló életet élni, meghívni különböző programokra, ne legyen sz.rrágó (szinte az összes exem ilyen volt, beleértve a volt férjeimet is). Az intelligenciája és a kommunikációs képessége minimum annyira legyen fejlett, mint az enyém. Ne dohányozzon, ne drogozzon, ne fogyasszon rendszeresen alkoholt, hisz én is antialkoholista vagyok. Hasonló hobbijai legyenek és tudjon időt is szakítani a minőségi szabadidőeltöltésre (pl. bringázás, kirándulás, túrázás, wellnesezés, mozi, színház, stb...) Maximum +-7 év korkülönbség, +-40km távolság. Külsőre pedig minimum legyen velem egy szinten 10/6 pontot jelent kb. Ja és legyen potens.
2023. aug. 6. 20:04
 6/10 A kérdező kommentje:

#4: ne foglalkozz az idiótákkal, valszeg fáj az igazság:)

#5: adom a válaszodat, én is mindig azt mondom, hogy legalább annyit hozzon a kapcsolatba, amennyit én…

Nekem épp az a gondom, hogy egy egoista, szarrágó van épp most az életemben, akinek habár nem kell egy fillért sem rám költenie, de néha azért jól esne egy kis kedveskedés, odafigyelés….

Mi az a szint, amíg még el kell viselnem, hogy ebből adok lejjebb….

2023. aug. 6. 20:36
 7/10 A kérdező kommentje:
#2: elgondolkodtató amit írtál. Csak tudod havi 970 nettóval már elég kevés pasi tud versenyezni, aki meg igen, annak a nővel szemben vannak lényegesen nagyobb elvárásai annál, amit én tudom nyújtani…( 5/10 )
2023. aug. 6. 20:39
 8/10 anonim ***** válasza:
87%

Én 41 vagyok és nem keresek senkit.

Ha keresnék társat, az első szempont az lenne hogy elfogadja a lányomat. Cserében én is az ő gyerekét.

Szeretem ha nőként bánnak velem, szeretem ha udvarolnak, a férjem is ezt teszi. Nem fukarkodik a bókokkal, nem garasoskodik,

Van egy szint,aminél lejjebb nem adnám.

Nekem nem kell ápolatlan kirohadt fogú, nagy hasú, bajszos, vulgáris , nyers ember. Nem kell olyan aki sajnál tőlem egy mozibelépőt, és olyan se kéne aki elhív nyaralni de fizessem be magamat én( akkor inkább barátnővel megyek). Persze régen amikor ilyennel futottam össze, természetesen nem jutottunk el a közös nyaralásig. Sokan azt gondolják a nőkről hogy pénzéhesek, ki akarják használni a férfiakat.

Pedig egyszerűen csak kiábrándító az irigység, vagy amikor sajnál tőlem egy apróságot és üres kézzel jön mindig. Milyen lenne ez fordítva, ha a nő sajnálná mondjuk az energiáit és nem mosná a párja ruháit, nem teregetné ki, vagy nem várná vacsorával.

2023. aug. 6. 22:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Több elvárásom volt, mint huszonévesen, mert hogy én is többet érek szerintem, mint akkor. Van saját ingatlanom, kocsim, jó állásom és az átlagnál még mindig jobban nézek ki. A legfontosabb az volt, hogy boldog legyek vele és hogy jöjjön ki a gyerekemmel. Ezekben nem adtam volna lejjebb. És nem akartam nálam sokkal idősebb férfit, sőt inkább valamivel fiatalabbat.
2023. aug. 7. 01:02
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
40 évesen lett párom és ahogy a 9.-nek, nekem is jóval magasabban volt a léc, mint korábban. Sz@r kapcsolatom, házasságom már volt bőven. Nekem az emberi tényezők számítottak. Leginkább az, hogy a párom legyen figyelmes, empatikus, meg lehessen vele beszélni a felmerülő problémákat és törekedjünk együtt a megoldásra. Igazából nem kellett keresnem, mert elém hozta a sors, csak fel kellett ismernem azt, hogy pont egy nálam fiatalabb férfiban találom meg a nagy Ő-t.
2023. aug. 7. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!