Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek diszkriminációja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek diszkriminációja végül az emberiség bukását okozza majd?

Figyelt kérdés

Régen a legtöbb férfinak jutott nő, házasodtak, gyereket vállaltak. Tovább adták sokan a génjeiket, nagy maradt a genetikai sokszinűség.

Manapság, mikor szinte csak a lapátállú milliomos chadek jutnak nőhöz (de ők egyszerre 5-6-hoz, évek alatt meg több 100-hoz), és csak ők örökítik tovább a génjeiket, lassan beltenyésztett lesz az emberiség? És az incelek diszkriminálása miatt elindul a hanyatlás?

2023. aug. 5. 21:04
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

20-as: "Hanem ki tehet róla?"

Természetesen az incelek. Maguknak okozzák. ;) Szerinted én beszélem rá a nőket, hogy kerüljék el az inceleket? XD Megteszik maguktól, nagyon helyesen. :)

2023. aug. 10. 16:22
 22/30 anonim ***** válasza:

21

Tehát a genetikájuk maguknak okozzák?

Vagy mi?

2023. aug. 10. 16:27
 23/30 anonim ***** válasza:

22-es, látványosan úgy teszel, mintha nem értenéd, pedig tudjuk, hogy érted. ;) De csak a te kedvedért leírom (megint):

Nem, NEM a genetika a ludas. Hanem az incelek gusztustalan jelleme, ahogy relativizálják a nemi erőszakot, a nők tárgyiasítását, fröcsögnek a náluk sikeresebb férfiakra, mindent és mindenkit hibáztatnak a saját kudarcaikért, pedig a baj bennük van, a toronyban. De az incelek soha, semmit sem hajlandók tenni önmagukért, csak rinyálnak és hisztiznek. Ezek a jellegzetességek taszítóak és undort keltőek a nők körében, így már tiszta? :)

Továbbá még mindig nem adtál választ arra az egyszerű kérdésemre, hogy miért is lennék én náci? :) Erre külön kíváncsi vagyok és örülnék, ha végre kifejtenéd.

2023. aug. 10. 16:44
 24/30 anonim ***** válasza:

23

Tehát mentálisan betegek? Akkor a mentálisan embereket vonod most felelősségre?

2023. aug. 10. 16:58
 25/30 anonim ***** válasza:
24-es, szándékosan akarod "félreérteni", amit mondok. :) Nem mentálisan betegek, csak magukra vették a debil incel eszméket és nem hajlandók magukon változtatni. :) Viszont még mindig ignorálod az egyenes válaszadást, ami sokat elárul rólad. Szóval, miért lennék én náci? :D
2023. aug. 10. 17:01
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

"csak magukra vették a debil incel eszméket"

Vagyis azert esik az eso, mert berohantam a hazba. 28 eves koromig nem "vettem magamra" az incel "eszmeket", es azelott se jottek ossze velem a nok :)

39F incel

2023. aug. 10. 17:05
 27/30 anonim ***** válasza:
0%

Ja igen, es azota nem is probalkoztam egy nonel sem, ugyhogy lehet, hogy az incel "eszmekkel" "magamra veve" kellenek neki, ki tudja :)

39F incel

2023. aug. 10. 17:07
 28/30 anonim ***** válasza:

25

Azért mert jó tudod a többségük külsőre is béna és sokan nem ismerkednének, mutatkoznának velük, mert ilyen felszínes és státuszmániás társadalomban élünk de ennek ellenére a nyakukba varrod a felelősséget. Ez ami embertelen, akárcsak a nácik, akik ugyancsak embertelenek voltak.

De mit érdekelne ez téged funkcionális pszichopatát?

2023. aug. 10. 17:25
 29/30 anonim ***** válasza:

Az Incelek a teljes magyar lakosság maximum 2%-a.

Vagyis 180 ezer ember aránya a 9 Millióhoz. LOL :)

2023. aug. 10. 19:53
 30/30 anonim ***** válasza:

Fincel, ahogy fogalmaztad:

"28 eves koromig nem "vettem magamra" az incel "eszmeket", es azelott se jottek ossze velem a nok"

A kapcsolatok mindig két emberen múlnak, nem feleltél meg azoknak, akiknél próbálkoztál, ez van. De utána már belesüllyesztetted magad az incelségbe, azóta nincs mentséged. ;) Egyébként mi célt kívánsz elérni azzal, hogy magadra ragasztod a legnagyobb red flaget, amit ezen a téren ki lehet plakátolni? Azzal, hogy minden egyes válaszod úgy írod alá, hogy incelnek nevezed magad, gyakorlatilag a maradék esélyed is benzinnel lelocsolod és elégeted. Ostobaság a köbön! :)

"Ja igen, es azota nem is probalkoztam egy nonel sem, ugyhogy lehet, hogy az incel "eszmekkel" "magamra veve" kellenek neki, ki tudja :)"

Akkor lényegében miért is szemeteled tele a gyakorit az incelkedős baromságaiddal? Elvégre te ezzel elvileg nem foglalkozol. :)

"Azért mert jó tudod a többségük külsőre is béna és sokan nem ismerkednének, mutatkoznának velük, mert ilyen felszínes és státuszmániás társadalomban élünk de ennek ellenére a nyakukba varrod a felelősséget. Ez ami embertelen, akárcsak a nácik, akik ugyancsak embertelenek voltak."

[link]

Attól, hogy a nácik embertelenek voltak, nem igazolod azt, hogy én az lennék. Arról továbbra sem én tehetek, hogy a nők (teljesen jogosan) rá se köpnek egy incelre. És nem az én hibám az sem, hogy az incelek az incelkedésükkel igenis felelősek önmaguk helyzetéért, de persze semmit sem tesznek, csak rinyálnak. ;)

"De mit érdekelne ez téged funkcionális pszichopatát?"

Áruld már el nekem, miért is lennék én pszichopata? :)

2023. aug. 10. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!