Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért az átlagos nők kellenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az átlagos nők kellenek a pasiknak?

Figyelt kérdés

Történet, hogy regisztráltam az egyik társkereső oldalra egy másik nő képével. Ez a nő nem túl szép, de csúnya sem.

Én sem vagyok egy nagy eresztés, de azért többen szoktak rám írni mint az általam feltett kép miatti nőre. Kb 5-6x annyian, ez azért lényeges, mert hiába írnak annyian, ha nem alakul a beszélgetés randiig.

Ezzel a nővel viszont, akire alig írtak páran és párban álltunk, tartalmasabbak voltak a beszélgetések, hozzá teszem nem miattam, mert ugye én ugyanaz vagyok, a szövegelésem is ugyanaz, de csinos szép nőként nem kellek a férfiaknak, nem akarnak randit, nem érdeklődnek, de kissé csúnyácskán persze igen, tepernek, stb.

Eléggé elkeserítő ez.

Férfiak! Mi van veletek? Aki picit is helyesebb az már nem kell? Az nem normális? Vagy baj van vele?

Pedig mondom, semmi extra, nem vagyok kifent kikent k, nem vagyok közönséges sem, és ami a legfurcsább az egészben, ugyanaz a szöveg mert ugye én az én vagyok a beszélgetés alapján bejövök nekik. Ezek szerint a jóval csúnyább nőre hajtanak. Magabiztosanbbak is voltak. De könyörgöm, a kinézet az csak külső, attól én még ugyan az a normális nő vagyok most mit csináljak? Rondítsam el magam?

2023. aug. 5. 20:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Van pár incel, aki kajak ugyanezt csinálja. Kamus kérdésnél nem válaszolnak arra, aminek az okát nem gondolták ki.

Mert hát ugye erre mi lenne az ok.

2023. aug. 5. 23:19
 12/18 anonim ***** válasza:
Vagy csak dugni akarnak többen.
2023. aug. 6. 00:30
 13/18 anonim ***** válasza:

vagy kéne összehasonlítás.

vaaaagy....

#röhög

2023. aug. 6. 07:55
 14/18 A kérdező kommentje:

11# Mire kellene válaszolnom?

Férfiakhoz szól a kérdés, hátha tudják mi játszódik le ilyenkor egy pasi fejében.

Ha okokat kellene keresnem talán annyi jutna eszembe hogy mivel nem szép a lány így az egész ismerkedésnek nincs tétje.

Másik verzió szerint azt gondolhstják a pasik hogy nekem úgyis sokan írnak így nincs értelme küzdeni.

Pedig lenne értelme mert nekem nem az számít hogy 5-6x annyian írnak rám mit kezdjek vele ha nem talizunk? Én viszont nem fogok randira hívni férfit.

2023. aug. 6. 08:40
 15/18 anonim ***** válasza:
57%
Miért az átlag feletti pasik kellenek az átlagos vagy az alatti nőknek?
2023. aug. 6. 08:42
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, hogy nőként válaszolok, de hasonlóak a tapasztalataim. Buliban pl barátnőmhöz mennek oda mindig, pedig engem bámulnak, velem szemeznek vagy mosolyognak. Odajönni nem mernek, sokszor kezdeményeztem már. Ilyenkor mindig meg szoktam kérdezni, hogy ha már vagy 10x szemeztünk, miért nem mert kezdeményezni, ha még mosolyogtam is rá? Mindig azt kaptam vissza, hogy nem gondolták, hogy egy szinten vagyunk és nekem bejönnének.

Társkeresőn is hasonlóak a tapasztalataim, átlagos, smink nélküli képekkel több üzenet, mint a 'kedvenc' képeimmel.

A legrosszabb egyébként, hogy rengetegen kérdezik, hogy egy ilyen szép nő miért van egyedül?? Egyből a rosszat feltételezik és véletlenül sem azt, hogy félnek nálam kezdeményezni, pedig épphogy nem integetek kb...

2023. aug. 6. 13:09
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
ezt azért megnézném, mert a valóságot nem szokta fedni :)
2023. aug. 6. 13:51
 18/18 anonim ***** válasza:
91%
16 Ugyanez volt velem mindig.
2023. aug. 6. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!