Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az átlagos nők kellenek a pasiknak?
Történet, hogy regisztráltam az egyik társkereső oldalra egy másik nő képével. Ez a nő nem túl szép, de csúnya sem.
Én sem vagyok egy nagy eresztés, de azért többen szoktak rám írni mint az általam feltett kép miatti nőre. Kb 5-6x annyian, ez azért lényeges, mert hiába írnak annyian, ha nem alakul a beszélgetés randiig.
Ezzel a nővel viszont, akire alig írtak páran és párban álltunk, tartalmasabbak voltak a beszélgetések, hozzá teszem nem miattam, mert ugye én ugyanaz vagyok, a szövegelésem is ugyanaz, de csinos szép nőként nem kellek a férfiaknak, nem akarnak randit, nem érdeklődnek, de kissé csúnyácskán persze igen, tepernek, stb.
Eléggé elkeserítő ez.
Férfiak! Mi van veletek? Aki picit is helyesebb az már nem kell? Az nem normális? Vagy baj van vele?
Pedig mondom, semmi extra, nem vagyok kifent kikent k, nem vagyok közönséges sem, és ami a legfurcsább az egészben, ugyanaz a szöveg mert ugye én az én vagyok a beszélgetés alapján bejövök nekik. Ezek szerint a jóval csúnyább nőre hajtanak. Magabiztosanbbak is voltak. De könyörgöm, a kinézet az csak külső, attól én még ugyan az a normális nő vagyok most mit csináljak? Rondítsam el magam?
"többen szoktak rám írni mint az általam feltett kép miatti nőre. Kb 5-6x annyian"
Érdekes mindenesetre. Milyenek írnak rád az ezzel a képpel, átlagosak? Tetszenének amúgy? És az eredeti képpel?
5# Nagyjából ugyan azok írnak midkét képre, csak jóval kevesebben a kevésbé szép lányra. És vannak közte olyanok akik bejönnek nekem, illetve rám is írtak meg a nőre is.
2# Igen, ízlések és pofonok különbözőek, de stílusra hasonló vagyok a feltett képpel.
3# Lehet hogy nem jól látom magam ez igaz, mivel írtam hogy nem vagyok egy nagy eresztés, önbizalmam sincs, és én sem akarnék mást csak hogy elfogadjanak. Átlagosnak tartom magam.
Azon azért mégsem lepődtem meg, hogy a saját képemre 5-6x annyian lájkolták. Ebből gondolom jobban tetszem a férfiaknak mint a másik lány. Ennek ellenére elhalt beszélgetések jöttek csak össze.
9# Ez már nem téma manapság mindenki ömleszti a fotóit a nagyvilágra. Ez benne van a pakliban hogy bárki bárhová felteheti. Ez már senkit sem érdekel.
A sztori egyébként nem mai, rég töröltem már az egészet, de azóta sem hagy nyugodni. Gondoltam itt megkérdezem kinek mi a véleménye erről. Lassan megint aktuális lesz hogy társat keressek de annyira el keserített ez az egész hogy nem merek netről ismerkedni emiatt. Máshol viszont nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!