Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nincs Audi/BMW akkor Pesti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs Audi/BMW akkor Pesti ejjeli klubbokba kár menni ismerkedési szándékkal ?

Figyelt kérdés

A család most költözik fel Pestre (én is) és csórók vagyunk. Tudok csajozni majd ha nincs autóm? Mert azt halottam itt mindenki anyagias meg felszínes. Ezek csak rémhírek?

22/F

2023. aug. 3. 10:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%

Csak egy bombázó nő kellene neki, aki naponta 3X pippantja le, és engedi análba. Erről szól a kérdése. Tehát hogyan juthatna ilyen nőhöz, erről szólna a kérdése. Ha a gyk-n vannak ilyen nők, akkor privátba jelentkezhetnek nála és kérhetnek időpontot.

Na, lefordítottam a kérdést!

2023. aug. 3. 11:46
 12/18 anonim ***** válasza:
27%
Ha gyalog mész tényleg mindenki körberöhög mindenhol, kivéve talán egyes szubkultúrákat, mint pl. romkocsmás gyógytesi alól is felmentett arcok, de ők is inkább rollerrel járnak, "me a naon menő"
2023. aug. 3. 11:58
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha jól nézel ki, akkor teljesen mindegy. Egyébként is inkább előny egy önálló, jó helyen fekvő saját lakás.
2023. aug. 3. 12:03
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudtam, hogy be kell vinni már a kocsit is a tánctérre...
2023. aug. 3. 12:22
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

Kinézet számít. Legyél menő, magabiztos, kigyúrt, tetkós meg persze a napszemüveg rohadt fontos éjszaka, el ne felejtsd! Ezen kívül tudj valamennyire mozogin, legalábbis csinálj úgy!

Legyél magas és 10m-es körben lehessen rajtad érezni a drága (khmm olcsó kamu pacsuli) szagát.

Valami cuccot sem árt tolni a pia mellett hogy jobban menjen a dolog.

Kocsi nem számít úgyse fogod vezetni, bár a slusszkulcs pörgetése mindig jó pont!

2023. aug. 3. 14:09
 16/18 anonim ***** válasza:
Menjél egy Kübelwagennel!
2023. aug. 3. 15:14
 17/18 anonim ***** válasza:
"bár a slusszkulcs pörgetése mindig jó pont!"- soha a büdös életben nem volt ez jó pont egy egy agysejtnél többel rendelkező nőnél.
2023. aug. 3. 15:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Éjjeli klubokról van szó, oda nem "agysejteket" keresni járnak az emberek, de mindegy....
2023. aug. 4. 06:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!