Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs Audi/BMW akkor Pesti ejjeli klubbokba kár menni ismerkedési szándékkal ?
A család most költözik fel Pestre (én is) és csórók vagyunk. Tudok csajozni majd ha nincs autóm? Mert azt halottam itt mindenki anyagias meg felszínes. Ezek csak rémhírek?
22/F
Csak egy bombázó nő kellene neki, aki naponta 3X pippantja le, és engedi análba. Erről szól a kérdése. Tehát hogyan juthatna ilyen nőhöz, erről szólna a kérdése. Ha a gyk-n vannak ilyen nők, akkor privátba jelentkezhetnek nála és kérhetnek időpontot.
Na, lefordítottam a kérdést!
Kinézet számít. Legyél menő, magabiztos, kigyúrt, tetkós meg persze a napszemüveg rohadt fontos éjszaka, el ne felejtsd! Ezen kívül tudj valamennyire mozogin, legalábbis csinálj úgy!
Legyél magas és 10m-es körben lehessen rajtad érezni a drága (khmm olcsó kamu pacsuli) szagát.
Valami cuccot sem árt tolni a pia mellett hogy jobban menjen a dolog.
Kocsi nem számít úgyse fogod vezetni, bár a slusszkulcs pörgetése mindig jó pont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!