Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkednek úgy velem a 60-70 kilós nők is úgy, mintha a világ legabszurdabb dolga lenne, hogy egy szinten vagyunk?
En 173 cm 57-58 kg vagyok, hosszu labak, homokora alkat, konkretan ezen a testalkaton es ezzel a magassaggal nincs ruha vagy fehernemu ami ne mutatna jol rajtam, es bar en nem edzem magam halalra, de azert heti 2-3 alkalommal edzek egy oracskat, korabban sem neztem ki maskepp mikor heti 60 orat balettoztam es soha nem volt problemam az alkatommal.
A kg csak egy szam, de a legtobb a testalkattol es a magassagtol fugg.
Ugyanolyan magasaggal, de egy kevesbe noies testalkat mellett mar nem mutatna jol ez a suly, ahogy lehet egy szelesebb csipoju nonek mar reg kiallna a csipocsontja, vagy egy masiknak lenne egy kis hasa, ahogy egy 70 kg no is lehet csinos es ocsmany is. Rengeteg mindentol fugg, hogy nezunk ki, de egy magara NEM ado ferfi csak engem is lehuzna es semmikepp nem mutatna jol mellettem. Egyszeruen nekem undorito, hogy oldalrol nezve latom a nagy hasat, esetleg meg tokaja is van es valoszinuleg meg formatlan is, miert kellene egy ilyen emberrel lennem, mikozben megkaphatom azt a testalkatu embert is, aki szerintem csodasan nez ki..
A nővérem 163 centihez 56 kilósan skinny fat volt, 63 kilósan, mikor edzett és kickboxolt, sokkal izmosabb, de vékonyabb volt.
("Lean" izmos, nem "buff".)
24-es vagyok. En teljes mertekben elhiszem hogy bomba a lanyod, nekem majdnem ugyanez a cm/kg es detto ugyanez.
Egyszeruen csak irigyek az emberek,mert ez egy olyan alak ami utan no es ferfi is megfordul.. 😂
28
Mert az, hogy utánatok megfordulnak, kizárja, hogy utánam is, mert több vagyok kilóra, vagy mi? :D
Nekem is olyan alakom van, amit nagyon sokan megnéznek.
Talán paraszt módon közelítesz.
Azért, mert duci, nem kell eltúrnie a kéretlen zaklatást.
Ha olvastad volna az elso valaszom, abban reszleteztem hogy nem a kg szamit, hanem a testalkat es a magassag.
A masik valaszom pedig egyaltalan nem neked szolt es foleg nem arrol, hogy mas nem lehet csinos..
esetleg onertekelesi probelmak, hogy egybol magadra vetted?!
27, én meg testépítéssel foglalkozom 10 éve, versenyeztem is egy időben. Gyanítom jóval több a vázizomtömegem, mint a lányodon, aki röplabdázik, ezért 162 cm-sen és 60 kg-san szintén vékony vagyok. A lányod vékonyabb, ez biztos, de izom sincs rajta annyi.
Ezért nem értem, mi olyan hihetetlen abban, hogy 60 kilósan nem kövér valaki. Azt meg végképp nem értem, hogy jönne ahhoz egy férfi, hogy elszámoltasson a puhos testével engem 10 év edzésmúlttal a hátam mögött. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!