Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szerint nincs kiút barátzónából azok szerint hogy lehet barátságból szerelem? (Csomó ilyen kapcsolat jött már létre)

Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 14:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
96%

A barátzóna meg a barátság nem ugyanaz.

Barátság: két ember, akik érdeklik és kedvelik egymást, szexuálisan ugyan nincs meg a szikra, de amúgy összhangban vannak.

Barátzóna: "nem akarlak nyersen lekoptatni, ezért inkább bevetem a legyünk csak barátok-dumát"

2023. júl. 31. 15:18
 12/18 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem egész júliusban nem olvastam összesen ennyi jó kommentet, mint itt a kérdés alatt. Talán mégsem reménytelen az oldal 100%-ig. Köszi srácok! 👍
2023. júl. 31. 15:43
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

12: a jó válaszokhoz jó kérdés is kell. A kérdezővel lehet egyet(nem)érteni, de alapjában véve egy gondolkodásra, érvelésre lehetőséget adó kérdés.

Az "ekkora farokkal ki lehet e elégíteni egy nőt", meg "bejön e az ilyen kis mell" típusú kérdéseknél valóban csak a trollkodás a kiút :)

2023. júl. 31. 15:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem meg felesleges mindenre neveket aggatni kényszeredetten.
2023. júl. 31. 16:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy képes méltó módon elfogadni azt, hogy csak barátkozni akar, akkor ott nagy gond van fejben. Ez már önmagában redflag.
2023. júl. 31. 16:47
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Volt olyan ferfi akit azert tettem baratzonaba mert bar tetszett de tudni akartam h osszepasszokunk e h tenyleg kelleke vagy csak sexre. Ott ha probalkozik a ferfi kis ido utan lehet kapcsolat, de a ferfi latnk fogja rajtam h nekem semmkozombos Ha valakit azert tettem baratzonaba ,ert nem tetszetz de joarc volt az ottmis maradt.
2023. júl. 31. 17:08
 17/18 anonim ***** válasza:
65%

A barátság az, amikor mindketten barátok akarnak lenni.

Barátzóna az, amikor megmondom, hogy nem akarok veled kapcsolatot, de barátok lehetünk, ha neked megy, te azt hazudod, megy, és punci reményében barátságot színlelve sündörögsz körülöttem.

2023. júl. 31. 17:42
 18/18 anonim ***** válasza:
65%
Barátságból szerelmet úgy tudom csak elképzelni, hogy mondjuk egészen fiatalon kialakul a barátság és a szexuális éréssel egyidejűleg továbbfejlődik a dolog. Magyarán amikor a kisgyerekek kezdenek felnőni és érdeklődni a másik nem iránt, akkor lehet egy régi barátságból más is.
2023. júl. 31. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!