Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkereső oldalakon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkereső oldalakon a férfiak tekintetében jobb a helyzet?

Figyelt kérdés

Nem tudom mert férfiakkal nem szoktam levelezni mert férfi vagyok, de nők tekintetében borzalmas a helyzet, nem írnak vissza, ha vissza is írnak pár szavas válaszok, irreális elvárások, hosszú listákat írnak aminek szerintem a férfiak többsége nem felel meg beszélgetni alig lehet velük...

Férfiak esetében jobb a helyzet velük lehet beszélgetni, nincsenek olyan nagy elvárásaik stb. például

2023. júl. 30. 11:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#10: Azért nem mindenki ilyen, én pl még senkivel sem beszéltem a szexről és nem szoktam csak ahát, igent vagy értemet írni, max akkor, ha le akarom zárni a beszélgetést.😒
2023. júl. 30. 12:23
 12/12 anonim ***** válasza:
54%

Néhány lánnyal randiztam Tinderrol és az egyikkel osszejartunk olyan másfél két hónapig. Akkor sokat jártam edzeni és egész jól néztem ki, egyszer amikor iszogattunk valahol megkérdezte h sok emberrel beszéltem-e Tinderen, mert hogy biztos sok matchem volt. Mondtam neki hogy lányokéhoz képest az a szám ami nekem van egész biztosan nem sok (szerintem férfiakhoz képest sem). A lényeg az hogy mutatta a sajátját, és neki valami iszonyúan sokkal több volt és tökre meg volt lepodve hogy férfiként ez egy teljesen más játék. Mondta h ő pl azt sem tudta hogy Tinderen a felhasználók kb 70%a férfi.

Az viszont érdekes volt h mondta hogy bár így nagyon sok üzenetet kapnak, viszont nagyon nagy százaléka is olyan h "jó a segged berakhatom?", "Szia cyca sexelünk?" meg hasonló költői teljesítmények. Szóval ja, ennek is megvan az árnyoldala.

Egyébként az így író faszik nekünk más férfiaknak sem tesznek szívességet, nekem is marhára megnehezítették hogy osszejohessen közöttünk valami, tekintve hogy nyilván egy lány is kétszer bizalmatlanabb miután ilyen üzeneteket kap rendszeresen idiotaktol...

2023. júl. 30. 14:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!