Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkereső oldalakon a férfiak tekintetében jobb a helyzet?
Nem tudom mert férfiakkal nem szoktam levelezni mert férfi vagyok, de nők tekintetében borzalmas a helyzet, nem írnak vissza, ha vissza is írnak pár szavas válaszok, irreális elvárások, hosszú listákat írnak aminek szerintem a férfiak többsége nem felel meg beszélgetni alig lehet velük...
Férfiak esetében jobb a helyzet velük lehet beszélgetni, nincsenek olyan nagy elvárásaik stb. például
Miért mit vártál? Férfitöbblet van.
Majd meglátjuk mit hoz a jövő, a háború nem fog véget érni egyhamar, ráadásul Putyin szemet vetett Moldovára, Lengyelországra és Litvániára is, tehát még eszkalációra esetleg világháborúra is van esély. Akkor meg megfordulhat a nemek aránya, és akkor fordítva lesz. A pasik nem fognak visszaírni a nőknek.
Mi olyan nagy elvárás abban hogy legyél sportos és jóképű ,diplomával? És legyen pár 100 millió megtakarításod a saját ingatlanok és autók mellé?
Régen az életre alkalmatlanokat lerúgták a hegyről.
"Férfiak esetében jobb a helyzet velük lehet beszélgetni, nincsenek olyan nagy elvárásaik stb."
Aha...
Egyrészt de, elég nagyok az elvárásaik, bár ez nézőpont kérdése, pl. nem várják ők el, hogy egy nő rengeteg időt és pénzt fektessen a külsejébe, elég nekik, ha csak úgy gyárilag (közel) tökéletes...
Másrészt miről is lehet velük beszélgetni? A szexről igen, mit, milyen pózban, hogyan stb. Más témákban tőlük is jönnek az egyszavas válaszok, ahák, igenek, értemek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!