Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány,173 centi magas kb,edzésről ismerem és rájöttem hogy nagyon tetszik a kis csaj.Én 183 vagyok és még fogok nőni azt nem tudom hogy kábítsam el a leányzót!egyszer lehívtam a Lupára,de nem volt ideje rám pedig kérdezte hogy mikor. Tipp?
Figyelt kérdés
Ha kell még info akkor az irjon itt az oldalon2023. júl. 30. 03:09
12/14 anonim válasza:
Mutasd meg neki az izmos thested, az ilyeneknek úgyis csak az számít.
14/14 anonim válasza:
Vidd el magaddal az edzésre egy 170 éa egy kb 167 centis haverodat, ezzel is demonstrálva, hogy te mennyivel magas vagy, az egyik meg időnként ejtsen el egy mondatot, hogy de jó neked, hogy még növésben vagy. De vigyázz, szellemileg ne legyenek átlagos képességű, hanem nagyságrendekkel alatta, mert akkor ezen a téren csúfosan leszerepelnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!