Lányok van most olyan, aki tetszik nektek?
Értem ezalatt, aki most megtetszett nektek pasi?
Hol sikerült találkoznotok vele illetve van minimális ismerettség vagy csak mögöttetek állt a kasszánál?
Mernétek elsőnek lépni ?
Igen.
A napokban vett tőlem egy könyvet egy srác a moly.hu-ról és nem gondoltam volna, hogy egy ilyen alkalom adtán találkozok egy ilyen sráccal, aki ennyire az esetem lenne.
Meg a közös érdeklődés is megvan, hiszen ugyanazt olvassa, mint amit én olvastam és ahogy néztem a profilját több könyvet is elolvastunk mindketten.
Remélem még vesz tőlem könyvet és találkozhatok majd vele.
3
Te sem vagy jól a nagy melegben, látom. Írtam, hogy KIVÉTELESEN tetszik valaki. Nálam ez nagyon ritka. És nem azért, mert az álompasit keresem. :) Attól nagyon távol állok.
2-es voltam
Mostanában viszonylag sokan igyekeztek kedvesek, szolgálatkészek lenni.
Észreveszem ugyan, de már inkább nem tulajdonítok nagy jelentőséget az ilyen "találkozásoknak".
Szerintem inkább hivatalból történik. (BKK központ, élelmiszer egység.)
A leginkább szórakoztató mostanában egy trolibusz megállóban volt. Kellemes, megnyerő, tréfás fellépés. Színpadias. (Az már inkább tetszett, de minek és hogyan vegyem a lapot?)
Szerintem a másik fél is zavarban lehetett, mert kifogyott a rögtönzési kísérletekből. Talán felajánlhattam volna, hogy folytassuk egy kabaréjelenetben a fellépést - de férfiakra nők nem szoktak vadászni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!