Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok van most olyan, aki...

Lányok van most olyan, aki tetszik nektek?

Figyelt kérdés

Értem ezalatt, aki most megtetszett nektek pasi?

Hol sikerült találkoznotok vele illetve van minimális ismerettség vagy csak mögöttetek állt a kasszánál?

Mernétek elsőnek lépni ?

2023. júl. 16. 14:05
 1/9 anonim válasza:

Igen.

A napokban vett tőlem egy könyvet egy srác a moly.hu-ról és nem gondoltam volna, hogy egy ilyen alkalom adtán találkozok egy ilyen sráccal, aki ennyire az esetem lenne.

Meg a közös érdeklődés is megvan, hiszen ugyanazt olvassa, mint amit én olvastam és ahogy néztem a profilját több könyvet is elolvastunk mindketten.

Remélem még vesz tőlem könyvet és találkozhatok majd vele.

2023. júl. 16. 14:22
 2/9 anonim válasza:
Igen, van. Kivételesen. 🙂 Egy olyan helyről ismerjük egymást, amit itt nem írok le. Ő ott dolgozik. Több okból is teljesen reménytelen, de nem baj. Emiatt nem is próbálkoznék.
2023. júl. 16. 15:45
 3/9 anonim válasza:
Ezeknek mindig van. Az álompasi, chhh...
2023. júl. 16. 17:12
 4/9 anonim válasza:
Szomszéd srác barátnőjének az öccse. Tegnap volt az első randink.
2023. júl. 16. 17:27
 5/9 anonim válasza:
Ja,de nemhiszem h összejön. Táborban ismertem meg.
2023. júl. 16. 17:57
 6/9 anonim válasza:

3

Te sem vagy jól a nagy melegben, látom. Írtam, hogy KIVÉTELESEN tetszik valaki. Nálam ez nagyon ritka. És nem azért, mert az álompasit keresem. :) Attól nagyon távol állok.

2-es voltam

2023. júl. 16. 19:29
 7/9 anonim válasza:
Nekem egy magas szakállas (rövidre nyírt) nagydarab férfi tetszene. Olyat nem hozott még elém a sors.
2023. júl. 17. 00:57
 8/9 anonim válasza:

Mostanában viszonylag sokan igyekeztek kedvesek, szolgálatkészek lenni.

Észreveszem ugyan, de már inkább nem tulajdonítok nagy jelentőséget az ilyen "találkozásoknak".

Szerintem inkább hivatalból történik. (BKK központ, élelmiszer egység.)

A leginkább szórakoztató mostanában egy trolibusz megállóban volt. Kellemes, megnyerő, tréfás fellépés. Színpadias. (Az már inkább tetszett, de minek és hogyan vegyem a lapot?)

Szerintem a másik fél is zavarban lehetett, mert kifogyott a rögtönzési kísérletekből. Talán felajánlhattam volna, hogy folytassuk egy kabaréjelenetben a fellépést - de férfiakra nők nem szoktak vadászni.

2023. júl. 17. 03:51
 9/9 anonim válasza:
Igen,csak az a probléma hogy nem érdeklem,sokszor látom hogy elérhető de nem ír sajna. Amúgy nem lenne rossz,csak szerintem van egy kis gond a fejben mivel nem teljesen magyar és sokszor magyarul ír máskor meg angolul tehát most ez mi?:D meg hamar megsértődik múltkor írt hogy találkozzak vele és mondtam sajnos akkor nekem nem jó ez az időpont. És azt írta hát jó akkor block Viszlát!😅 aztán mégis ír,szóval nem értem.
2023. júl. 18. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!