Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok, hölgyek, nektek...

Lányok, hölgyek, nektek mennyire tetszik, ha egy pasi ki van gyúrva?

Figyelt kérdés

2023. júl. 18. 22:24
A kérdező szavazást indított:
Bejön
Nem jön be
42 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
undorito, legyen jo nagy vrummogo maci es a farka is jo ha vad, nem szeretem az uncsi szexet.
2023. júl. 18. 22:41
 2/22 anonim válasza:
én és az összes barátnőm is szereti, ki nem állhatom a lusta dagadt/pálcika férfiakat
2023. júl. 18. 23:08
 3/22 anonim válasza:

Az a baj hogy sok kigyúrt pasi valójában egy idióta aki szinte semmire nem vitte az életben így az egyetlen dolog amivel fel tudja hívni magára a figyelmet az az izmos karok / test. Sztereotíp vagyok de belőlem egy kigyúrt pasi negatív gondolatokat vált ki, nézz szét pl a Balaton Soundon - kigyúrt test, "kamu" lazaság, magamutogatás és 0 IQ.

Nekem sokkal vonzóbb egy elegáns, magabiztos és intelligens férfi akinek nincs kirívó izomzata.

23/L

2023. júl. 18. 23:37
 4/22 anonim válasza:
Kimondottan jó ezt olvasni, amit a 3-as válaszoló írt.
2023. júl. 18. 23:57
 5/22 anonim válasza:

Mit jelent neked h kigyurt?

Legtobb csajnak atletikus test jon be

2023. júl. 19. 00:32
 6/22 anonim válasza:
engem rettenetesen taszítanak a kigyúrt pasik, kívül-belül, mindenhogy. na de a felszínes, butuska csajoknak bejönnek, és ők úgyis az ilyeneket keresik. win-win
2023. júl. 19. 00:34
 7/22 Gymnospermatophyta válasza:

Na, de ki mit ért kigyúrt alatt? Biztos van akinek a Tom Holland féle, szálkásabb test is már sok. (Gondolok itt pl. erre a képre:

[link] )

Más meg a tényleg nagyobb izomtömegeket érti alatta. Szóval picit szerintem szubjektív.

Mindkét nemnél van az a réteg, akik edzettebbek, de eszük viszont nem sok. A nőknél is. Gondoljunk az instára. Sok lány tud edzeni, feneket és combokat mutogatni, de sokszor nem az ész sugárzik belőlük. Sokszor pedig simán eltudod képzelni, hogy ő bizony egy értelmes lány lehet. Kondi ide vagy oda. Ugyanígy fiúknál sem szabad általánosítani szerintem. Egyetemen is volt olyan csoporttársam, aki edzett, mégsem volt vele semmi probléma.

Én se hülyülnék meg attól, ha én most elkezdenék edzeni. :D Szóval, mint minden ez is emberfüggő. Ahogyan a "kigyúrt" is lehet szubjektív. Lehet, hogy itt most mindenki másra gondol:D

2023. júl. 19. 00:55
 8/22 anonim válasza:
Gusztustalan zsíros emberek🤢
2023. júl. 19. 00:55
 9/22 anonim válasza:
Én a küzdősportolókat szeretem, mert a legtöbbjük szálkásan izmos és az ágyban sem fáradnak ki egy hamar. Ja és megtudják vakarni a hátukat. 😅
2023. júl. 19. 01:57
 10/22 anonim válasza:

"Gusztustalan zsíros emberek🤢"

Semmi gusztustalan nincs egy "zsíros" emberben. Nőként jó odabújni egy mackós pasihoz.

Ami gusztustalan, az az ilyen hozzád hasonló buta, primitív alak, akinek kiesik a kapanyél a szájából.

Ostoba, kívül-belül rothadó, ellenszenves, karattyoló, férfiatlan, alkesz senkik. Mellesleg lefogadom, hogy rajtad is van felesleg bőven, csak azt valamiért nem akarod észrevenni.

2023. júl. 19. 02:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!