Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok, hölgyek, nektek...

Lányok, hölgyek, nektek mennyire tetszik, ha egy pasi ki van gyúrva?

Figyelt kérdés

2023. júl. 18. 22:24
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Én nem edzek napi szintem, de odafigyelek az étkezésre. Folyamatos kalória deficitben vagyok, és erre a nők bizony a csodájára járnak.
2023. júl. 19. 06:09
 12/22 anonim válasza:
Sportosan elegáns ez az a típus, ami a legtöbb nőneműnek bejön. Nyílván mindenre megvan a befogadó réteg, úgy ahogy a kigyúrtra a vékonyra a pocakosra stb., A lényeg, hogy férfi létedre ne legyél elhízva, adj az öltözködésedre és magadra (legyen helyes pofid, jó ez valakinek van vagy nincs), akkor a nők nagyobb százalékának befogsz jönni.
2023. júl. 19. 07:28
 13/22 anonim válasza:

Az izmos, esztétikus test az egyetlen olyan státusszimbólum amiért nem elég fizetni, hanem tenni is kell valamit.

Nekem imponál ha valaki ilyen.

2023. júl. 19. 07:30
 14/22 anonim válasza:
Hála a mai egészségügyi technológiának, ha van elég pénzed és nem félsz kés alá feküdni, akkor bárkiből csinálnak egy Adoniszt. Nem véletlenül hódít teret a Transz kultúra.
2023. júl. 19. 07:39
 15/22 anonim válasza:
Nekem a sportosan izmos pasik jönnek be inkább, nem a kigyúrt, testépítős állatok. Szerintem jó ha a fiún van egy kis izom, de azért mindennek van határa, legalábbis nálam.
2023. júl. 19. 07:47
 16/22 anonim válasza:
A sportos izom előny, de azért nem árt ha itt ott fel lehet fedezni némi hurkásodást.
2023. júl. 19. 08:09
 17/22 anonim válasza:

Egy férfi legyen izmos, legalább ennyire, nekem ez tetszik (én is sportos vagyok).

[link]

2023. júl. 19. 08:26
 18/22 anonim válasza:
Ja ez teljesen ok 17es.
2023. júl. 19. 08:43
 19/22 anonim válasza:
Az a baj, hogy sokak szerint aki edz az = bodybuilder, és azt hiszik a pasik akik után csorgatják a nyálukat és szerintük ‘átlagos’ meg ‘természetes’ alkatuk van azok úgy estek ki az anyaméhből. Ez egy téveszme ezek a férfiak a kórosan elhízott modern társadalmakban egyáltalán nem átlagosak és általában az edzés, sport, fizikai aktivitás eredménye hogy esztétikus alkatuk van. Nyilván karakterfüggő nem mindenki, de az ikonikus színészek is mind azért néznek ki úgy ahogy mert elég komoly edzéstervet követnek hogy mindig rendben legyen a megjelenésük, ha máskor nem legkésőbb forgatás előtt pár hónappal profi személyi edzővel és dietetikussal felturbózzák magukat. És itt nem Vin Dieselre kell gondolni, ez ugyanúgy igaz egy DiCapriora, Orlando Bloomra vagy Chris Prattre, ők sem így estek ki az anyaméhből csak a média miatt sokan azt hiszik az ő alkatuk az alapértelmezett aki edz az meg rögtön úgy fog kinézni mint egy builder. Az meg nem világos honnan jön, hogy aki edz az átlagban butább mint aki nem. Én pl. egyetemen pont azt láttam, hogy sokkal több sportos meg igényes pasi van akin látszik hogy odafigyel magára, mint a putri helyeken. Fejlett országokban az alacsonyabb társadalmi rétegekben magasabb az elhízottak aránya. Egy kisportolt férfitest vonzóbb mint az elhízott vagy amin semmi izom nincs. Aztán hazudhat bárki bármit magának és másoknak, reprezentatív, tudományos igényű nemzetközi kutatásokat igazolják hogy társadalmi és kulturális tényezőktől függetlenül más nők is ezt találják vonzóbbnak. Az már más kérdés hogy nem csak ez alapján választunk.
2023. júl. 19. 13:26
 20/22 anonim válasza:
19. 👍
2023. júl. 19. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!