Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is elfogadta a sikertelen helyzetét?
11/31 A kérdező kommentje:
Szerintem a férfiak manapság nagyon alul vannak értékelve.
Hát én sem állnék össze olyan külsejűvel, mint amilyet a 7-es kommentbe linkeltél.
Van még mit dolgoznod, aztán majd lehetnek igényeid is.
2023. júl. 29. 08:36
Egy 2 év alatt nagyon nagyot alkothatsz abból az állapotból ahogy most kinézel.
Az én 2-2.5 éves átalakulásom kb. ilyen volt:
Úgy néztem ki, mint itt bal oldalon a srác
[link]
Most meg kb. így, csak még kevésbé vagyok definiált, meg egy picit zsírosabb vagyok mert tömegelek
[link]
2023. júl. 29. 09:09
Most mi mást tudsz tenni azon kívül, hogy elfogadod? Rendben, elmész kondizni, meg odafigyelsz jobban az öltözködésre stb., de az edzés csak hosszú távon fog kifizetődni, akinek meg tetszel, annak az alap igényességgel is tetszeni fogsz. Mint ahogy már írták itt korábban, más minimális vagy még annyi energiabefektetés mellett is simán talál magának párt, egyéjszakást stb.
2023. júl. 29. 09:57
15/31 A kérdező kommentje:
Egy másik férfit lehet találhatnék egyéjszakásnak vagy játszópajtásnak, csak fitymaszűkületem van és az edzést nem akarom 2 hétig szüneteltetni a beavatkozás véget.
Nem elfogadni kell, hanem dolgozni rajta és kijönni a helyzetből. amúgy meg nincs sikertelen helyzet, csak máshogy kell fejben hozzáállni.
2023. júl. 29. 10:02
17/31 A kérdező kommentje:
A looks maxing és a bodybuilding idő igényes, de ha bulldog fejem lenne vagy össze lenne égve az arcom is testépítenék mert ez az egyik szenvedélyem.
18/31 A kérdező kommentje:
Hányszor próbálkoztál?
Csomó ismerősöm volt, aki évekig próbálkozott (pasi), és végül összejött neki. Aki nem próbálkozik, vagy csak kevésszer, annak valószínűleg nem fog összejönni semmi, ha nem 10/10-es.
Pasiként az alak szinte mindegy, amennyiben nem nagyon ormótlan és nem 100+ kg. De még azok is el tudnak kelni, csak kevesebb a választék. Nézz szét a strandon, hogy teljesen szép csajoknak milyen pasijaik vannak.
Ja és a fitymaszűkületet azonnal csináltasd meg, mert hiába építettél ki sok munkával vonzalmat valakiben, ha ezt meglátja sok nő, az olyan szinten libidókiller, hogy azonnali kiábrándulás, majd lapát.
2023. júl. 29. 10:45
Nem tudom, minek toljátol ezt a body buildinges hülyeséget. Menjetek már ki az utcára, meg nézzetek szét a rokonok, szomszédok, ismerősök között, hány nős/komoly barátnővel élő pasinal van kigyúrt teste vagy jár edzeni?
2023. júl. 29. 11:23
Kapcsolódó kérdések: