Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem helyes és sikertelen férfiak társkeresőn minden nőre ráírok válogatás nélkül, tehát nem válogattok vagy azért válogattok külsőben?

Figyelt kérdés
2023. júl. 25. 19:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván válogattam amíg fent voltam. Mondjuk az esetek 90%-ában

azért húztam valakit balra mert túl szép volt, vagy pedig túl magas volt az iskolai végzettsége hozzám képest..

De miután 3hónap alatt mindössze egy lány húzott jobbra, hagytam a francba az egészet... 😅

2023. júl. 25. 19:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezen tulajdonságokkal rendelkezem, pont emiatt nem írok rá soha senkire.
2023. júl. 25. 19:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
#1 Ja, mármint Tinderen.
2023. júl. 25. 20:14
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

Nem vagyok helyes. Társkeresőkön 1-2 matchem lett csak, ebből kb. 2 randi lett és azokból sem lett több. Annyira nem válogattam, de azért nem húztam be mindenkit, mert nem vagyok elkeseredve.

Érdekes egyébként, hogy majdnem mindig volt barátnőm, akiket vagy személyesen ismertem meg, vagy facebookról. És élőben is válogattam. Szóval, ennyire elszálltak társkeresőn a nők igényei külső terén.

2023. júl. 25. 20:17
 5/10 anonim ***** válasza:
76%

A netes társkeresők a helyes, sikeres, jóképű, érdekes férfiaknak vannak fenntartva. A sikertelen, csúnyább férfiak, csak az oldal forgalmát növelik.

Míg az átlag nőknek, mondjuk 10 férfi közül nagyon max 2-3 tetszik, a férfiaknak pont fordítva, 10 nőből akár 7-8 is jó lehet, ha más nem, szexre.

Van egy barátom, aki annyi, de annyi, nőt megdugott 18-50 évesig, hogy úgy sem hiszitek el. Heti átlag kettőt. Láttam a messenger üziket, képeket, amit a nők küldtek neki, mindig megmutatott minden üzenetet. Úgy küldték neki a széthúzott p1nás képeket, mint ha muszáj lett volna. De ez a srác tanult, diplomás, magas, jóképű, jó dumás, stb. Na, ezeknek van ez fenntartva😃.

De válogatni lehet csúnyaként is, az még nem bűn😂

2023. júl. 25. 20:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

5

Mert szerinted a nőknél nem igy van! Egy szép és egy ronda nő élete, teljesen más dimenzió!

2023. júl. 25. 20:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
175 cm magas túlsúlyos férfiként nincsen esélyem, ezért akkor már nézelődni szoktam csak ott. Fb- volt olyan hogy minden nőnek egyedi szövege írtam a profilja alapján, nem jött be xd. Majd végül mindenek ugyan azt küldtem és arra reagáltak.
2023. júl. 26. 07:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ó én már unalomból is kb. 4 év sikertelenség után teszteltem....

Mindenkire ráírtam külsőtől függetlenül.

parom.hu / 50 levélből 1 írt vissza

tinder - 100-ból 0.

randivonal / 50-ből 2 írt vissza

badoo / kb 100-ból 4 azt hiszem

2023. júl. 26. 09:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Kor és súly számít azért, más nem. 37F
2023. júl. 27. 17:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Én amikor elkezdtem ezeket az oldalakat használni válogattam és igyekeztem a minél normálisabb nőkre ráírni. Utóbbi időben olyan magasak lettek az igények hogy férfiként nem válogatok már csak bárki alapon hogy legyen már valaki mindenkit jobbra húztam és ha volt egyezés írtam egyből. Csak ugye? Egy férfi ne válogasson érje be azzal sokszor amilye van neki és társkereső oldalakon ez sokszor a semmiben merül ki!
2023. aug. 14. 07:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!