Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mégis mi az a férfi szerep?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mi az a férfi szerep? Hová nőttek az elvárások?

Figyelt kérdés

Úgy látom, hogy az átlagos nőknek egyre nagyobbak és irreálisak az elvárásai a férfiakkal szemben.

Senki sem jó, nagyon sok nőt csak az anyagi biztonság érdekel, és a luxuscikkek.

A másik réteg pedig gyermeknemzés céljából keres férfit( ilyenkor már átlagos külsejű férfit választ az addig válogatós nő is )

Na most, férfiként bennem nincs semmiféle motiváció az efféle társadalmi "versengésre", egyre jobban undorodom az emberektől.

Nem akarok vállalkozást, nem akarok karrierista majom lenni, és nem akarok egy nő után sem teperni, nem látom sok értelmét. Nem vágyom arra hogy céges autóban kockás rózsaszín ingben pózoljak hamis mosolyokkal céges vacsorákon.

A szerelemben már nem hiszek, arra meg nincs szükségem hogy gyerekcsinálás céljából vetesse el magát velem valaki. Saját gyereket sem akarok soha.

Így viszont egyetlen egy női partnernek sem látom sok értelmét, úgy amblok az életben.

Mit gondoltok?

2023. júl. 29. 00:53
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
74%

"Miért van pénzed? Azért, mert másoktól gátlástalanul elveszed."

Mert tanultam és dolgozm. Hügye egyerk! Lúzer, alaptalan siránkozás, amit leművelsz.

2023. júl. 29. 16:16
 32/36 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező, te balsors!

Én egy szolgáltató vagyok. Senkitől nem veszem el a pénzét, önként adják, mert szeretik a szolgáltatásomat.

Se nem iszom, se nem dohányzom, se gyógyszerfüggő nem vagyok.

A pénzt pedig pláne nem hajtom látástól vakulásig.

Csak szeretem a szabadságot, nem szeretek másnak csicskázni, hanem magam dönteni az időbeosztàsomról, arról, hogy mit mennyiért kinek.

Fogalmad nincs, mit dolgozom és azt sem, hogy mennyit, csak fújod a baromságot, hogy eltereld a figyelmet a saját sikertelen lúzerségedről.

Egy véglet, amit felvázoltál, amihez semmi közöm. A másik vèglet pedig te vagy.

Démonizálod a vállalkozókat és az ambíciózus embereket, és ez a demagóg duma, hogy mástól veszem el a pénzt, ami ellenem fordul…vicc vagy.

Ez pont olyan, mint mikor az incel cimbijeid cikizik az ingatlan tulajdonosokat, hogy röghöz kötöttek.

Mindezt miért? Mert nekik nincs semmijük és savanyú a szőlő.

Erre van eszetek, semmi másra: hogy terelgetitek a figyelmet meg a felelősséget másokra a saját szerencsétlen életű fajtátokról.

Ezért nincs csajotok, mert undorító férfiatlan puhatestűek vagytok. 🤢

2023. júl. 29. 16:30
 33/36 A kérdező kommentje:

32, ha annyira élveznéd a vállakozásod, akkor nem járnál fel verni a nyáladat gyakorikérdésekre.

Nekem nincsnek ambícióim, én megtehetem.

2023. júl. 29. 23:33
 34/36 anonim ***** válasza:
80%
Ha annyira nagyon elégett lennél az életeddel, akkor nem járnál fel a gyk-ra ecsetelni téged mennyire hidegen hagynak a nők és mennyire nem akarsz nekik megfelelni, főleg nem állnál neki fröcsögni és ismeretlenül ítélkezni valakire pusztán azért, mert vállalkozó...🤷🏻‍♀️
2023. júl. 30. 03:21
 35/36 anonim ***** válasza:
25%

Persze incelke, nyugtatgasd csak magadat azzal, hogy nem vagyok elégedett a vállalkozásommal, mert akkor biztos neked is jobb lesz..JA NEM. Csak egy erőtlen nulla csődtömeg vagy és ennyit tudsz tenni, érdemi cselekvésre képtelen vagy.

Nem is értem, miért nem kíváncsiak rád a nők, hisz mindenki egy rakás szarra vágyik, amit kerülgethet otthon.

Na ennyi vagy te.

2023. júl. 30. 06:44
 36/36 anonim ***** válasza:
28%
Ez a “másoktól elveszed a pénzt” gondolat annyira ilyen szervetlen, értéket soha a büdös életben nem teremtő, cérnagyári sorról származó odaböffentett maszlag.
2023. júl. 30. 11:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!