Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mi az a férfi szerep? Hová nőttek az elvárások?
Úgy látom, hogy az átlagos nőknek egyre nagyobbak és irreálisak az elvárásai a férfiakkal szemben.
Senki sem jó, nagyon sok nőt csak az anyagi biztonság érdekel, és a luxuscikkek.
A másik réteg pedig gyermeknemzés céljából keres férfit( ilyenkor már átlagos külsejű férfit választ az addig válogatós nő is )
Na most, férfiként bennem nincs semmiféle motiváció az efféle társadalmi "versengésre", egyre jobban undorodom az emberektől.
Nem akarok vállalkozást, nem akarok karrierista majom lenni, és nem akarok egy nő után sem teperni, nem látom sok értelmét. Nem vágyom arra hogy céges autóban kockás rózsaszín ingben pózoljak hamis mosolyokkal céges vacsorákon.
A szerelemben már nem hiszek, arra meg nincs szükségem hogy gyerekcsinálás céljából vetesse el magát velem valaki. Saját gyereket sem akarok soha.
Így viszont egyetlen egy női partnernek sem látom sok értelmét, úgy amblok az életben.
Mit gondoltok?
De mégis mi a bánatra gondoltál?
Pénzed nincs, nem is érdekel ez a dolog.
Nálam itt kiesik az illető.
Sőt, ott is kb, ha nem vállalkozó.
Az én pasim ne gályázzon 12-16 órákat úgy, hogy csicskázik valakinek valami jelentéktelen összegért.
Meg én is vállalkozó vagyok, úgyhogy jó lenne, ha a másik is az lenne, mert akkor mi alakíthatjuk a szabadidőnket és mindent.
Egy normális nő anyagi biztonságra vágyik. Az átlagos és az azon fölüli is.
Gyereket nem akarsz. Ez bölcs, mert eltartani se tudnád, de így megint kiestél szinte mindenkinél.
A leírásod alapján, amiket felsoroltál, számomra nincs benned semmi férfias és olyan sem, amiért érdemes lenne elviselni valakinek az életében.
Tipikusan olyan érzést keltesz, hogy “akkor minek legyek vele?”
Jobb nem lesz tőled az ember élete. Én speciel csak olyannal lennék, akitől jobb lesz az életem. De te mindent elutasítasz, amire egy nő vágyna.
Úgyhogy az én szememben egy nő nyakán kolonc vagy. 🤷🏻♀️
Alkalmazkodhat, gondoskodhat, elviselhet, de se anyagi biztonság, se család, se férfi energia nincs az életében.
Akkor már jobb nélküled egyedül és millió ilyen férfi van, aki nélkül jobb egyedül.
"Jobb nem lesz tőled az ember élete."
Te ezért lennél vele együtt??
"Én speciel csak olyannal lennék, akitől jobb lesz az életem."
Igen, ezért lennél vele együtt!
Akkor te csak eszköznek tekinted a másikat.
Csak a saját jóllétedet akarod biztosítani vele, nem is érdekel a személye!
"De te mindent elutasítasz, amire egy nő vágyna."
Vegyél egy vibrátort! Attól is ki lehet elégülni, ha csak erre használnád a másikat!
De könyörgöm! Csak az idiótáknak mindegy, kivel kerülnek össze, csak legyen valaki.
A normálisak, ha nem jobb a másikkal, mint egyedül, akkor maradnak egyedül.
Rosszabb életet ki akar????
Ez nem eszköznek tekintés, csak józanész.
Hát ki akar magának egy gondot?
Rendben. Összeismerkedsz a top-álompasival és fél év múlva autóbalesetet szenved. Ágyhoz kötve fog élni egy ideig, utána járni fog, tolókocsival.
Ki akar gondot, ugye?
Látom, a tudatos csúsztatás és kiforgatás az megy.
Az teljesen más. Bárkivel bármikor történhet bármi. Ez merőben más, mint amikor valaki egészségesen is csődtömeg.
Nem kell mindenkinek kapcsolatban élni, a család és a gyerek sem kötelező manapság már. Semmilyen elvárásnak nem kell megfelelni és kompromisszumot sem kell kötni, ha nem tudsz, vagy nem akarsz.
Cserébe viszont nincs jogod a saját életvezetésed miatt a másik nemet hibáztatni, ha éppen frusztrált vagy, elégedetlen vagy attól, amilyen világot megteremtettél magadnak. A választás szabadsága a felelősségvállalás kötelezettsége egyben.
Hogy mit gondolok? Örülök, hogy elégedett vagy a választásoddal és berendezkedtél abba, ami neked való. Csak így tovább!
16. Azt írtad (remélem te voltál), hogy "Hát ki akar magának egy gondot?"
A gond az gond, így is, úgyis!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!