Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tudok beszélgetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok beszélgetni lányokkal?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok és egyszerűen nem megy, ha nőkkel kell beszélnem egy fél értelmes mondatot sem tudok kinyögni, nem tudom mit szabad mondani és mit nem

Társkeresőt is felraktam és meglepődtem de volt matchem, viszont egyikre sem mertem ráírni de még csak egy sziát sem.

Miért vagyok ilyen?

2023. júl. 28. 07:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Magas benned a incelségi mutató.
2023. júl. 28. 07:32
 2/5 anonim ***** válasza:
38%

Ha van match-e tarskereson, akkor pont, hogy nem magas.....

39F incel

2023. júl. 28. 08:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Miért vagy ilyen?

Számtalan oka lehet!

Gátlás, bizonytalanság, a lebőgéstől való félelem, túlzott elvárások, téves képzet, nőktől való félelem, stb.

Mi lehet ezeknek a kiváltó oki?

Számtalan dolog, de legtöbbször lelki okokra vezethetőek vissza.

Például: Túlzott anyai szigor, gyerekkori lelki traumák, nőkkel kapcsolatos kellemetlen szituációk, persze lehet nagyobb feminin vonások, stb.

Férfiakat hajtja az erős ösztönük és ez Benned nem elég erős, hiszen 30 évesen már nőznél.

Van az ismeretségemben is néhány Hozzád hasonló ember 34, 72 vagy 53 évesek, de soha nem voltak nővel. Egyikük feltehetően homoszexuális, csak nem meri bevállalni.

Még annyit hozzátenném, hogy szerintem ez genetikai sajátosság is lehet. Festőművészként jó megfigyelő képességem van és úgy látom, hogy nem csak alkatbeli, de fejszerkezeti hasonlóságok is megegyeznek náluk. Nem szeretnék ebbe bárminemű "fajelméleti" kérdést bele keverni, de a genetika nagyban meghatározhatja ki milyen és hogyan viselkedik. Egyes emberek arca pedig sejtteti a tulajdonságaikat.

2023. júl. 28. 10:20
 4/5 anonim ***** válasza:
36%

"fejszerkezeti hasonlóságok is megegyeznek náluk"

Vagyis a blackpill tudatu embereknek igaza van.....

39F incel

2023. júl. 28. 10:23
 5/5 anonim ***** válasza:

#3/4 vagyok!

Nem teljesen értem mire gondolsz miben van igazuk?

Abban, hogy a blackpill tudatú emberek úgy vélik, hogy az élet kilátástalan és reménytelen? Esetleg nem hisznek az emberi képességekben és az esélyekben, és úgy gondolják, hogy semmi sem változhat vagy javulhat?

Hasonló fejszerkezetű embereknek hasonló a hangjuk. De a tulajdonságaik nem feltétlen, mert sok minden befolyásolja ezt. A közegtől a neveltetésen át több minden. Jómagam, mint festő egy portré rajzolása/festésénél a sajátosságokat keresem, hiszen ez alapján lesz olyan egy ember ahogyan kinéz. Ez a sajátosságok genetikai alapúak, mint minden. Ha két embernek hasonló arcra, vagy alkata, akkor a génjeik is hasonlóak egy ponton, de nem egyeznek meg teljesen. Még két egypetéjű ikerpár esetén is lehetnek mát tulajdonságaik. Nem hogy két idegen ember esetében. Vagyis, amit megfigyeltem nem azt jelenti, hogy minden ilyen vagy olyan kinézetű embernek megegyezik a viselkedése, tulajdonságai. Viszont, részben lehetnek átfedések és közös tulajdonságok, mint akár az óvatosság vagy épp a túlzott magabiztosság. Nem akarok sztereotípiákat gyártani, és csak halottam régen az idősektől, de magam is megfigyeltem az alacsony férfiakkal kapcsolatban ezt-art. Például: Van az a mondás "kisember, nagy bottal jár". Az alacsonyságukat ellensúlyozzák egy nagyobb temperamentummal. Néha elég rámenős tud lenné némelyikük, de nem mind!

Nem tudom miben lenne igazuk, max. részben...

54F Nős

2023. júl. 28. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!