Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jó ötlet lenne, ha féltékennyé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet lenne, ha féltékennyé tenném a pasit, ilyen módon? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Szóval, van valaki akibe szerelmes lettem. Hónapok óta szoktunk összefutni.

Egyszer felajánlotta hogy menjünk el igyunk meg egy kávét, majd amikor elkelett volna menni, elhesegette a témát.

Amikor konkrétan rá kérdeztem immár én, nőként, akkor azt mondta benne van. De eltelt két hét és nem képes pontos időt írni, úgy érzem mintha halogatná, vagy nem érdekelné. Semmi nem történik.

Ugyanakkor tudom hogy tetszem neki.

Arra gondoltam elmegyek hétvégén randizni egy másik pasival, hogy féltékennyé tegyem. Szerintetek ekkor lépni fog valamit?! Megijed hogy talán elveszít engem? Lenne értelme? Mint már említettem, tudom hogy kedvel és tetszem neki, csak valahogy nem akar egyről a kettőre lépni...

Sikerülhet a tervem?!;

2023. júl. 27. 14:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%
Hát akkor hajrá
2023. júl. 27. 19:55
 12/21 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező te itt nagyon biztos vagy a tervedben de megsúgom ha velem csinálná ezt valaki aki tetszik nekem akkor menjen csak nyugodtan a másikhoz engem meg felejtsen el. Nekem nincs szükségem olyan emberre aki nem képesek egy fa**ra öszpontosítani hanem játszmázik és kelleti magát a másiknak hát ha akkor féltékeny leszek. Szerintem ez rohadt gyerekes dolog. Ha nem bírod felfogni és elfogadni hogy a pasinak csak tartalék vagy akkor játszad csak az agyad tovább nyugodtan. Azert mert tetszel neki nem jelent semmit.
2023. júl. 27. 20:27
 13/21 anonim ***** válasza:
87%

Eddig sem mozdult meg a pasi, miért remélsz többet? Tuti van neki más kiszemeltje, akihez jobban vonzódik. A legjobb esetben is csak talonban vagy.

A többieknek igazuk van, a másik srácot meg ne használd fel csak erre...

2023. júl. 27. 23:03
 14/21 anonim ***** válasza:
81%
Csináld akkor, csak aztán nehogy pofára ess. Kíváncsi lennék a pasas reakciójára.
2023. júl. 28. 06:56
 15/21 A kérdező kommentje:
Miért esnek pofára?
2023. júl. 28. 10:41
 16/21 anonim ***** válasza:
85%
Mert rájönnél, hogy mégsem tart akkora ásznak, mint amit te jelenleg hiszel magadról.
2023. júl. 28. 10:59
 17/21 A kérdező kommentje:
Hát ő sem egy nagy ász
2023. júl. 28. 18:23
 18/21 anonim ***** válasza:
73%
Neked mégis ász, különben nem nyígnál itt miatta.
2023. júl. 28. 21:34
 19/21 anonim ***** válasza:
74%
Igazi love story :")
2023. júl. 28. 21:42
 20/21 anonim ***** válasza:
74%
Ha nem tartod nagy ásznak akkor még is mi a francért töröd magad ilyen ostoba gyerekes dolgokkal? 😂😂😂
2023. júl. 28. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!