Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet lenne féltékennyé tenni? Vagy csak rosszul sülne el?
Van egy srác, aki nagyon tetszik. Órákat szoktam beszélgetni vele esténként chaten, de egy iskolába is járunk, úgyhogy élőben is sokat dumálunk. Mások szerint látszik rajtunk valami, szóval kérdezték már, hogy több van-e köztünk, mint barátság. Amikor a folyosón összefutunk mindig mond valamit, ha nem nézek oda, akkor is úgymond "kierőszakolja", hogy rá figyeljek. (Például azt mondja, hogy "Nézlek!")
Egy szó, mint száz, néha úgy érzem, hogy többet érez irántam, mint barátság, de tegnap bejelentette chaten, hogy találkozik egy lánnyal. Amikor rákérdeztem a dologra, akkor olyanokat írt, hogy "csak tudnám miért érdekel ennyire" stb. Nem tudom, hogy sejti-e, hogy tetszik nekem és csak játszadozik velem, vagy túl sokat képzelek bele a dologba.
Mindenesetre azon gondolkoztam, hogy azt mondom neki, hogy alakulgat egy sráccal valami és kilépnék. Szerintetek ez rossz ötlet?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!