Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a baj a mentőápoló szakmáva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a mentőápoló szakmával, miért tűnt el a nő társkeresőről amikor megtudta hogy mit dolgozom?

Figyelt kérdés
Tökre jókat leveleztünk ,tök szimpi volt kérdezte a munkámat azóta nem ír, nem válaszol....
2023. júl. 27. 08:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
38%
Az volt vele a baja, hogy sajnos nem keresel vele közel sem annyit, hogy majd' minden hónapban vegyél neki valami új, indokolatlanul drága női táskát, vagy valami ruhát, ékszert, meg nem tudod elvinni hétvégente wellnesezni, vagy fél évente nyaralni valami bizbaz egzotikus helyre. Az már sajnos levan sz.rva, hogy ez egy becsülendő hívatás, a fizu a fontos ugye. Azt se bánják egyes (majdnem mind) nők, hogy abból származik az ember vagyona, hogy csaló, másokat elmyom, átgázol másokon, a szájba tekert Prada, meg mit tudom én milyen táska ott figyeljen a vállukon és kész, ezzel le van tudva.
2023. júl. 27. 09:02
 2/20 anonim ***** válasza:
30%
Elsőnek teljesen igaza van!
2023. júl. 27. 09:05
 3/20 anonim ***** válasza:
18%
1.vagyok, le is lettem pontozva, ugye ez mindig is így volt, ha valakire rossz fényt vet az igazság, akkor gyorsan elkell nyomni azt, aki kimondja róluk az igazságot. :)
2023. júl. 27. 09:07
 4/20 anonim ***** válasza:
89%

Nekem az lenne a bajom vele, hogy - gondolom - mentőápolóként sokszor van ügyelet, éjszakázás, hétvégi munka, sőt ünnepnap is munka. Én szép hivatásnak tartom, de nekem fontos, hogy a párommal legalább hétvégente nyugalommal együtt legyünk.

Persze, a nő azért megírhatná, ha ez a gond. De az is lehet, hogy egyszerűen csak talált egy bármilyen szempontból neki megfelelőbb pasast.

2023. júl. 27. 09:09
 5/20 anonim ***** válasza:
76%

A mentőápolókat is ugyanúgy bármikor behívhatják dolgozni, mint az orvosokat? (bocsi, nem vagyok benne a témában)

Ha igen, akkor lehet hogy ez volt a baja - nem tudna rendesen programot, nyaralást szervezni, mert mindig ott az esély, hogy sztornó az egész.

Van egy olyan pletyka is, miszerint sok mentős pszichopata - azt se tartom kizártnak, hogy emiatt riadt el.

(A mentősökről nem tudom, de valahol valóban sok pszichopata orvos van, és ez amúgy tök jó. Rendesen végzik a munkájukat, sőt, jobban mint mások - ők nem pánikolnak be, hideg fejjel csinálják végig)

2023. júl. 27. 09:10
 6/20 anonim ***** válasza:
10%
Jó, igazán tudhatnád már, hogy az az alap, hogy sokat keress, lehetőleg semmi vagy csak napi 1-2 óra munkával, azt is otthonról.
2023. júl. 27. 09:29
 7/20 anonim ***** válasza:
14%

1-est lepontozták, pedig nagy igazságot írt le. Gondolom az itteni gold diggerek megsértődtek, mert magukra ismertek, ezért pontozták le. :-)

5-re:

Nem akármikor hívhatják be őket, mint ahogy az orvosokat sem, nem tudom, honnan veszed ezt a baromságot. Van egy beosztásuk, annak alapján mennek dolgozni. Ebben van hétvége, ünnepnap stb. is. De nyilván nem minden ünnepnap, nem minden hétvége. Lehet cserélni is, ha pont akkor családi ünnepet szerveznétek. Tudom, mert unokaöcsém mentőápoló.

Csak mellékesen jegyzem meg, hogy a bolti eladótól kezdve az állandóan termelő gyárakban dolgozó munkásokig ma már egy nagy rakás olyan munkakör van, ahol hétvégén ill. éjjel is van munka, ugyanígy beosztás szerint. Na, talán annyi különbség van, hogy karácsonykor, húsvétkor ők nem dolgoznak.

2023. júl. 27. 09:46
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy azért tűnt el. Csak nem szép, hogy szó nélkül lépett le.
2023. júl. 27. 10:04
 9/20 anonim ***** válasza:
25%
Bizony nem szép, hogy szó nélkül lépett le, de mit lehet tenni, a nők ilyenek, vagy egy mukk nélkül eltünnek, vagy valami nagyon átlátszó, unalmas kifogásokkal jönnek, az, hogy leírnák kerek-perec az igazságot az nem megy.
2023. júl. 27. 10:08
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Neki spec nem feleltél meg, majd másnak meg fogsz.

Kolléganőm férje mentőápoló, sok éve házasok, 2 gyerek van, épp egy bükfürdői szállodában nyaralnak a héten.

2023. júl. 27. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!