Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti nem tartjátok férfiatlannak a rolleres pasikat?

Figyelt kérdés
Csak a szememben veszti el egy pasi a vonzóságát ha meglátom ahogy a rolleren kapaszkodva, pipiskedve gurigázik az utcán? 😁
2023. júl. 26. 11:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
25%
Igazad van. Az igazi férfi 25 kilós cementes zsákot visz a hátán .
2023. júl. 26. 11:44
 12/22 anonim ***** válasza:
70%
Szimplán csak irritáló. Minek kellett ez? Épp elég a temérdek biciklis a járdákon és autók között, akik magasról szarnak a közlekedés szabályaira. Most a roller ugyan ez. A biciklis is épp elég veszélyes a gyalog járdán, most már ez is! És bemennek az autós forgalomba is, kész életveszély.
2023. júl. 26. 11:51
 13/22 anonim ***** válasza:
51%
4 es vok nem értem a lepontozàst, szerintem cuki dolog rollerezni én is szeretek 😊
2023. júl. 26. 11:57
 14/22 anonim ***** válasza:
51%
12. Te vagy az a tipus aki auto nelkul 20 metert sem kepes megtenni. A biciklizes meg egy jó dolog. A járdán is lehet haladni 10-15 el.
2023. júl. 26. 12:01
 15/22 anonim ***** válasza:
46%
Két munkatársam rollerrel jár. Egyiknek felesége, a másiknak barátnője van.
2023. júl. 26. 13:44
 16/22 anonim ***** válasza:
51%
Azt tartom férfiatlannak, aki három utcányira is a füstokádó dízel kotlijával járkál, és közben azt hiszi, hogy ő a falu kanija.
2023. júl. 26. 13:57
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyik fiatalabb tanárom az egyetemen járt rollerrel, de nem az ilyen elektromos vackokkal, hanem sima lábbal hajtóssal. Na, nála kedvesen vicces volt, ahogy öltönyben felpattant rá és hajtotta.

De amúgy nem tartom kifejezetten se vonzónak, se férfiatlannak. Mikor az elektromossal száguldanak, persze a közúton az autók között, azt még be is tiltanám. De járdán is kb. minden héten látok balesetet ebből. Inkább értelmetlennek és veszélyesnek tartom.

2023. júl. 26. 14:12
 18/22 anonim ***** válasza:
75%
Nekem is cikisek, általában a kis répanadrágjukban vannak, összeteszik a lábukat olyan kis balerinapózhoz hasonlóan, kidüllesztik a mellüket, elég vicces látvány. Vágylohasztónak is lehet nevezni. Még ezen így konkrétan sosem filóztam de belegondolva nem tudom elképezelni, hogy rolleres pasim legyen. :D
2023. júl. 26. 15:03
 19/22 anonim ***** válasza:
67%
Hát én nőként tekerek szinte naponta a saját magam erejéből hajtott cangámon, ők meg kihúzva magukat olyan büszkén állnak rajta, mintha teljesítmény lenne. :)
2023. júl. 26. 15:10
 20/22 anonim ***** válasza:
56%
18-assal értek egyet. Az én szememben nagyon gáz és semmi férfias nincs benne.
2023. júl. 26. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!